Let boys Be Boys…!

Det myldrer av stolte skole og barnehagebarn kledd opp til sin første dag i et nytt kapittel. For vår del er det enda et barnehageår, med etterhvert fire barn i banehage, før Lilja setter kursen mot nye eventyr. I mellomtiden skal vi tviholde på tiden, og nyte dagene som de er.

Hver tirsdag er jeg alene med gjengen, og da er det viktig å finne på noe for at ikke volumet skal nå nye høyder, om “hu mor” ikke skal bli småsprø. I dag ble det utelek, og kveldsmat på trappa. Barna fikk brenne siste krutt for dagen, og sovnet på et blunk da tiden var inne.


Antrekk 1: støvler, joggebukse, t-skjorte, caps. Antrekk 2: Støvler, joggebukse, joggegenser, lue.

Kveldstips: få 25% rabatt på barneklær og barnesko inkl. merkevarer + fri frakt og fri retur hos ELLOS.NOFornøyd med sykkel.. Her later han som han kjører motorsykkel, som pappa..!


Tut og kjør!
 

 

 

3 kommentarer
  1. 4 barnehagebarn?😅😅 Shit, aldri tenkt sånn på det før men det er jaggu en kabal å få til å gå opp!:) Har innkjøring på minstemann nå (nr2) og synes jeg har nok å drasse med inn/ut av bhg, få med meg alle beskjeder, tegninger osv😂 Finfin blogg Rachel, alltid så koselig og fint å lese det du skriver!:) Håper på flere interiør og strikke innlegg etterhvert, du har det så flott hjemme hos deg😍 Ha en fin kveld videre ❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg