Tips til de små kule gutta..!

Noen mener det er så lite klær å finne til gutter. Jeg er uenig,og synes det er såååå mye kult til guttaboys. Noen ganger må man tenke litt alternativt, og kanskje til og med sjekke hva som finnes på jenteavdelingen. Jeg finner ofte “jenteklær” til gutta boys, og har med tiden beveget meg mer mot den chille kule stilen til gutta, fremfor den duse oppdollete stilen.

Per i dag har vi to som ser på seg selv i speilet før de går ut av huset, blinker litt med øynene som et tegn til seg selv at de liker det de ser, men om noen år er det fire som skal krangle om samme speilet på vei ut døra.. Grøss. . Foreløbig får jeg ihvertfall lov til å velge antrekk, men inn i mellom må vi inngå komprimiss. Filip synes nemlig det er urettferdig at jentene får ha lik kjole i barnehagen, og kunne tenkt seg å ha det han også… og som plaster på såret ender han ofte opp i skjorte disse dagene….

Her er dagens inspirasjon til de minste kule guttaboys… Chill comfy god stil 🙂

Body 1, Body m batman, Body m sky, Body marmor, Body mikke, Gul støvel m for, joggedress batman, Body grå, Velour Jakke, Velour Bukse, Jumpsuit m stjerner, Knagg til barnerom, støvel m for, marmor bukse, dråpe bukse, trekant bukse, bamsedress.

PS: Nå fpr du ogs 25 % på alle barneklær inkl merkevarer + 25 % på alle sko fra ellos.no

//innlegget er i samarbeid med ellos.no/

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg