Kristiansand Dyrepark

Med forhåndsbetalte biletter, spaserte vi elegant inn i parken, og store og små var klare for lek og moro. Vi konstaterte med en gang at det var bra vi hadde satt av to dager i parken, og at vi ikke hadde hatt mulighet til å rekke alt på en dag. Dyreparken byr på flere show, forestillinger, aktiviteter, togturer, karuseller, lykkeboder, og selvfølgelig mange mange dyr. Vi jobbet oss sakte men sikkert gjennom dyrene, og videre over i Egners verden, og etterhvert Kaptein Sabeltann.


Totalt seks unger opp til 6 år, og alle i ulike aldre..! Vi fikk se skuta til Kaptein Sabeltann, og vært påshow på dagtid. Vi besøkte Kardemommeby og Hakkebakkeskogen, ungene fikk “kjøre bil”, og vi fikks e mange flotte dyr.


Dyrelivet er utrolig i dyreparken. . og til tross for mye regnvær denne dagen, fikk vi sett de fleste dyrene.

Apekatten Julius, som de fleste kanskje kjenner, var nå den eldste i flokken, og var på plass da vi var der. Vi fikk også sett ulv, elg, ugle, oter, jerv,kaniner,lemur, tigre, mfl.


Filip ble plutselig tøffere enn toget, og turte å klappe sauen..! “Se mamma, TA BILDE!!!”- ropte han

Mye moro i dyreparken….!


Siste dag i dyreparken var over, men en spennende opplevelse gjensto. De største ungene skulle nemlig på Kaptein Sabeltann Show kl 23 på kvelden, og gledet seg veldig. De hadde fått kjøe seg kostyme, og var spente på hva kvelden skulle bringe.


Superstolte over sine nye antrekk. Alicia i “Sunniva kjole” og mine i skuuuumle Katein Sabeltann.


Meg og mine to søte små pirater <3

Etter to dager i dyreparken, var vi alle klare for å sette kursen videre, og neste stopp var en lite sørlandsperle, nemlig Tjøme. Her skulle vi få husly av Ronja & Adi, som hadde leid seg feriehus denne uka. Topp stemning for vår del, som fikk sove i seng, og ikke minst ta en dusj, etter nesten en uke i telt.

Både Tjøme og Vertskapet leverte, men de bildene får bli en annen dag!

Klem fra Rachel & co

2 kommentarer
  1. Dere var så heldige som møte alle dyrene, roper en liten overtrøtt gutt på 2 år.
   Vi var en liten tur i dyreparken for noen uker siden, men da var folkemengden så stor at vi ikke fikk kastet blikket over og mellom alle hodene for å titte.
   Så ut som dere hadde noen koselige dager i parken 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg