På flyttefot med telt..

Etter vår andre natt i telt, var vi klare for en ny dag. Sørlandet viste seg fra sin beste side, og vi koste oss på stranda med knallvær. Godt etablert på stranda, blir vi oppmerksom på at det er en flott skog like ved, med noen få telt. Vi sender guttene på oppdagelsesferd, og etter lit om og men, har de flyttet begge teltene og alt utstyr, til skogen. Dette viste seg å være en del av en annen campingplass, med mye bedre priser og større plass. Nå er det jo slik at man faktisk må betale for å slå opp telt dersom det er på en campingplass, men det er ikke mange hundrelappene, og mye billigere enn om man skulle ligget på hotell. Her fikk vi velge fritt hvor vi slo opp teltene, og kunne være uforstyrret fra andre campere. Vi følte også at vi ble mer avslappet, og at ungene kunne løpe fritt rundt, uten å måtte ta hensyn til alle andre, slik det er på en vanlig campingplass.


Ungene storkoste seg på stranden. Hvit sand, og langgrunnt. Det var helt topp!


Teltplassen ferdig rigget. Her ble vi liggende i tre netter, og vi storkoste oss!


Her ser dere teltet. To “lugarer” og et stort oppholdsrommed bunn. Perfekt størrelse for oss. Her gikk det akkurat en dobbelmadrass i hvert rom, så de tre eldste barna lå i det ene rommet, mens Robin, jeg og Linus i det andre. Vi ordnet seng til Linus med tepper ved siden av madrassen.

Tips: Hamre Familiecamping er flott, men ofte full. Rett bak, altså litt lengre ned i veien, er det enda en campingplass, som heter Hamrestranden Camping. Her er det god plass, og fantastisk beliggenhet ned mot stranden, og billigere. 

De neste to dagene var det Kristiansand Dyrepark som sto for tur, og ut ifra antall bilder som er tatt her, fortjener disse dagene et eget innleg :O 

Stay tuned, its funtime!

Klem Rachel & CO

5 kommentarer
  1. Vi lå også på Hamresanden camping✌🏼️ Kjempe fin plass, billig, men kunne godt ha pusset opp sanitær byggene litt, var likens som 3år siden😅 Treng en liten oppussing, men fin strand å grei pris😃

  2. Anbefaler å prøve Moysand camping også. Vi bodde der med telt to år på rad og var knallfornøyde! 🙂 Kjempefin camping med et utrolig flott sanitæranlegg + to strender, god lekeplass osv osv….

  3. ååh så koselig det ser ut som dere har det nyt det. viktig og ta del i øyeblikkene og dele de med dem du er glad i <3 man skal aldri ta noen eller noe for gitt <3 Ønsker deg en fin dag og en god sommer:D

  4. Hei:)
   Ser ut som en super ferie!:) Har to barn og vi har reist med campingvogn i sommar, men har vurdert telt. Kva henter dokka telt og kvar får man kjøpt det?:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg