Hello from the Woods!

Det er over en uke siden vi la ut på vår første familiecampingtur, og både store og små var fulle av forventninger. Med fullpakket bil, var alle seks klare for nye eventyr. Vi hadde en halvveis plan, men først og fremst skulle vi campe, oppleve nye ting, og ikke minst kose oss. Med familien Waal som reisefølge, satte vi kursen mot sørlandet, og krysset fingrene for at turen skulle bli en suksess. – og det ble den!

Første stopp ble Lillehammer/Hafjell, hvor vi slo opp telt for første gang – og det i mørket. Med bilen full av sutrete slitne og sultne unger, briljerte fedrene i “teltoppsetting”, og etter 1,5 time med rigging, og klokka nærmere 02.00, kunne vi endelig ta natta. Morgendagen kom raskt med slike morgefuler i teltet, og til vår store overraskelse hadde vi slått opp teltet et steinkast fra skiheisen i Hafjell. Mens fedrene tok ned teltet, og pakket bilen på nytt, ble det frokost på madrassen, i morgensola. Vi var klare for en ny dag, og Lilleputthammer sto for tur.


ungene E L S K E T  å ligge i telt! ! #kosetid


Robin aka “Teltkongen” <3


Lilleputthammer var en koselig og morro plass for store og små..!

Tips: Få rabatt ved å kjøpe biletter på nett. Etter min mening trenger man ikke mer en max en dag her. . Topp for de minste ! !


Det var stor stas at Vennebyen var på plass. Alicia og Lilja fikk hilse på, og lærte seg “vennefloka”.

Etter noen timer med lek og moro, var vi klare for neste etappe, hvor planen var å komme frem til Kristiansand i “rett tid”. Ja, så var det dette med tid, barn og alt det andre. Vi kom altså ikke frem så tidlig som vi trodde, og da vi først hadde kommet frem til campingplassen, hadde de bare plass til ET telt. ET! vi hadde to..! Så da måtte smilet frem, og den vennlige Rachel inntok posisjon. Sannelig så hadde de ikke en teltplass ekstra å avse, og det ble husly for natten. Med teltrigging friskt i minnet, hadde Robin halvert tidsbruken, og det ble klart for natta noen timer tidligere. Middagen som etter planen skulle være en stort grillmåltid, ble skalert ned til noen lunkne pølser og litt potetsalat som hadde vært med i kjølebaggen fra trondheim.- utrolig nok smakte det magisk. Etterpå ble det tannpuss fra en pesimax flaske med vann, en kattvask og lykkeliten som allsang, før både store og små sovnet straks hodet traff puta. Frisklufta gjorde susen for nattesøvnen, til tross for at Linus måtte utforske teltet og nattelivet flere ganger i løpet av de få timene mellom natt og dag. #babypåturitelt


Maten ble servert i skumringen, og det var sannelig stas å få være oppe såååå lenge!

Morgenen kom, og søndag sto for tur. K N A L L V Æ R!

– turen fortsetter, og nye oppdateringer og resten av turen kommer –

Klem Rachel

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg