Barneklær: tjuvastart på barnehagestart?

Det er sol og sommer i store deler av landet, og det er kanskje ikke shopping som står først på prioriteringslista. Vi har reist sørover mot godværet, men før vi reiste hit hadde vi noen midt i mellom dager værmessig på hytta, før vi fikk noen knallfine dager til slutt. Barnas nye shoftshelldresser kom godt med på hytta, og de nye fargene er bare så fine!

Denne søndagen får du hele 25 % på ALLE varer hos knertenogkaroline.no, i tillegg til sommersalget som gir deg 50 % på en rekke varer. For å benytte deg av tilbudene, bruker du kodeord “Rachel25” for varer generelt i butikken, mens “Sommersalg50” på varer i DENNE kurva. Softshelldressene finner du HER. For å benytte deg av begge kodene, lager du to bestillinger, og sender deretter en mail til [email protected] med ordrenummer, så sletter de frakt på en av ordrene.


Fiola i deilig joggedress fra Name It, kjøpt hos knertenogkaroline.no. Klærne på bildet under er alle fra kategorien 1 – 4 år !

Nettbutikken er full av nyheter til barnehagestart. Disse joggedressene er alltid en slager, og tights er helt topp til finstas og lek..! En shorts kan brukes ret rundt, enten med en strømpebukse, strømper eller uten noe. Her i huset går det mye i skjørt og kjoler på Fiola som holder på å slutte med bleie. Eventuelt tunika som dekker litt, og hindrer alt i å bli bløtt om det skjer uhell.. (..og det gjør det!)

På hytta lekte vi mye i fjæra.Her lagde vi et krabbehus, tegnet på berget og malte på steinene. Fiola fikk erfare hvordan det var å bade med softshelldress (…vell og merke med hodet først ut i vannet..!), noe hun fant ut ikke var spesielt lurt. Vi gravde også opp leire fra havbunnen, og da var det topp med dresser – fordi det ble søl!

Ungene har alltid hatt en softshelldress hver i barnehagen. Disse blir godt brukt, og kan varmt anbefales. De er vanntette med 8000mm vannsøyle, de puster og er vindtette. De er ekstremt myke og behagelige å ha på, med et tynt fleecelag innvendig. Fotstroppene kan lett justeres, og hetten kan taes av. Denne gangen fikk jentene en brunlille med rosa dotter og peachfarget for innvendig, mens Filip oppgraderte “gravemaskinklærsamlingen” sin med en ny superkul softshelldress. Dere skulel sett ansiktsuttrykket hans da jeg tok den frem fra pakken. Han lyste opp, og jublet. . !

Vi har kjøpt maling og pensler fra IKEA. Det er topp å ha med på tur, og kan brukes på feks planker, vedstubber, steiner eller papir.


Filip ble utnevn som krabbesjef, og fikk i oppdrag å passe krabbene vi fant i fjæra.. ! Til hans store frustrasjon stakk den største av hele tiden, og ble utevnt som den “sinte krabben” fordi han klep meg da jeg fanget den. Jobben ble utført med engasjement, og ikek snakk om at noen av de resterende krabbene fikk lov å så mye som røre på seg før sjefen ropte for full hals ut over hele fjorden “A L A R M – A L A R M ! !”


…søta her ble litt fremtung, og stupte ut i vannet med hodet først. Sorgen var stor, men med litt kjeks som trøst, var hun like blid igjen.


Ivrige diamantplukkere. . . ! Krabbene skulle nemlig få en egen diamantborg. – og de som har som barn, vet at diamanter er slike hvite fine steiner..


..Fiola har blitt trygg på hytta, og smetter på seg skoene, før hun tusler på besøk til Beste som bor over haugen..

Rabattkoden varer t.o.m onsdag 27 juli, og frakt på 59 kr tilkommer uansett størrelse på ordren.

Fortsatt GOD SOMMER

//knertenogkaroline.no//

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg