Greske ferieminner – innspurten

Det har vært helt topp på ferie, og nå som vi er vell hjemme i Norge, er det for ungene sin del et par uker i barnehagen, før det blir ferietid igjen. Da er planen mer uvist, og vi tar ting litt som det kommer. NOE må vi ihvertfall finne på i disse ukene, selv om pappasen må jobbe en del. Kanskje noen der ute vil byttelåne hus med oss for noen dager? – eller har en hytte de ikke bruker i sommer?

– det er fortsatt mange gode ferieminner å dele, så her kommer litt fra vår siste grenske uke..


Mange skulle kanskje tro at det var umulig å lese når man er på strandferie med fire små, men det går i grunn overrakende bra. Jeg er en intensiv leser, så nr jeg først begynner på en bok, må den leses ferdig asap. Jeg er en krim-leser, og er du det samme, kan jeg anbefale deg bokserien “Kepler”. Bøker man bare MÅ lese ferdig..!


Ungene leker seg veldig godt sammen, og heldigvis for oss så er det ingen av dem som er redd for vannet. . .


Lilja har gått på svømming sammen med mormor i snart 2 sesonger, og nå fikk hun endelig vise seg frem. Nå svømmer hun som bare det uten armringer, og er som en fisk i vannet!


Tante er populær!! Vi hadde med oss vannballonger på stranda, og det var sannelig stas..!!


Antrekk jentene: H&M, Filip: Wheat
…så er det dette med å skulle ta “fine” bilder av barna i de 5 minuttene de enda ikke er skitne eller full av is. . . selv så erfaren jeg er på å ta bilder av barna, er det ikke alltid de spiller på mitt lag..! Lilja er i en alder der tegn, trutmunn, oppstilt smil eller det å være bestemt står i fokus, mens Fiola har akkurat lært seg at det er noe som heter “smiiiil”, som hun i grunn bare hører når hun vil høre. Filip er som vanlig guttebassen i flokken, og preger dette med å klø seg på tissen, pille seg i nesa eller smile så konsentrert at øynene forsvinner.. Og inn i mellom, kommer det noen blinkskudd… – det er jo som regel de man viser frem..!

Nå har jeg sluttet å si at de skal smile, og heller se hvilke bilder som kommer ut av at situasjonen blir litt mer konsentrert… – så får vi se da, om det det blir bloggmateriale etterhvert 😛


Fiola Sofie i supersøt romper/shorts fra Little Mountains <3 (koster bare 199kr! ! finnes også i rosa)


Two of my boys <3


Ungene er på skattejakt i strandkanten.. Restauranten vi sitter på er rett over gata til hotellet, og har helt topp mat!

Antrekk: Fiola – kjole Little Mountains – gammel kolleksjon, Lilja: skjørt fra Little Mountains, Filip: Skjorte HM + shorts Folmer fra Wheat (salg!)


…noen ganger er det faktisk bestevenner…! <3


lille Linus 5 mnd


Ei snuppe som har kost seg veldig på ferietur til Hellas..!


…og det er supergøy å ha så mange å leke med!


1 – 2 – 3 GO!!

Tre fine små, klare for iiiiiis

Morfar, Fiola & Mormor siste kveld på Paros

Feriebildene er mange, og i år som i fjor er det på tusenvis av minner å sortere. Vi har gjort oss noen erfaringer rikere på tur, så pakkeliste og tips til ferien kommer om litt!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg