Greece – Roadtrip!

Feriebildene strømmer på, og det er klart vi skal dele opplevelsene våre med dere! Hellas er topp for både store og små, og til tross for at dette er ei lita øy, er det mye å gjøre. Vi pleier å leie bil, og ender alltid opp med en åpen jeep for å virkelig få feriefølelsen. Denne gangen besøkte vi flere strender, samt øyas høyeste punkt, og spiste middag i havnebyen Noussa.


Vi leide tre biler, og fikk baranestoler til de tre minste barna.

Første strandstopp ble Agia Irene. En fantstisk flott strand som egnet seg godt til oss småbarnsfamilier siden det var langgrunt og lite bølger. Her var det en liten strandbar hvor man kunne få kjøpt noe å drikke og spise. Etter litt bading dro vi videre til stranda Faragas, som er en litt mer “typete” plass. Her kan man leie seg solsenger, spise en god lunsj eller middag, eller slappe av i baren.

Linus synes det er helt topp i varmen! – Her er utsikten fra stranden på Agia Irene. . magisk fin!


Mine fire små fine <3

Videre fra Faragas til stranden Glyfa, som er et områd som er iferd med å bli bygd opp. Her er det en nydelig strand, en strandbar, og restaurant. Flott plass. Videre kjørte vi til den lille byen Pisso Livadi. Her er det en kai, og et lite samfunn med restauranter og små butikker.


Nydelig i Pisso Livadi..! Her var det en liten strand og lekeplass rett ved restaurantene. Helt topp avbrekk for barna!


Pisso Livadi


Mange finre spisesteder. En idyllisk og rolig plass.

Etter en crepe med is og litt lek, kjørte vi videre til øyas høyeste punkt. Jeg har ikke klart å finne ut akkurat hva denne plassen heter, men det er ihvertfall masse store master og en kirke helt på toppen av øya. På gode dager har man utsikt over til Naxos, Anti Paros og Mykonos.


Til slutt ble det sen middag i Noussa, før vi kjørte hjem og fikk ungene i seng etter en lang og innholdsrik dag.

Klem fra oss

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg