Det er godt at maidagene er bak oss, og en kakemåned er forbi. Jeg har bakt rundt fem oreokaker, da det er folkets favoritt for tiden, så jeg tenkte jeg skulle dele min oppskrift med dere:
OPPSKRIFT OREOKAKE
Dette trenger du til en liten kake. Dersom du ønsker å lage en stor porsjon, tar du 1,5 gang ..
1 pk freie sjokolademousse ( jegåleier å bruke daimmousse)
4 dl kremfløte
1 pk stor philadelphia ost
1 dl melis
1 ts vaniljesukker
3 pk oreokjeks ( ikke 3 dobbeltpakk!)
150 gr meierismør
BUNN: knus 2,5 pk oreokjeks og bland med 150 gr meierismør. Det bør være litt biter, slik at ikke bunnen blir så hard. Sett kakeformen uten bunn direkte på et fat, eller ha bakepapir i bunnen, ha på formen og klipp rundt. Trykk utover blandingen, og sett i kjøleskapet mens du lager neste fyll.
LAG 1: Pisk Kremfløte, vaniljesukker og philadelphiaost sammen. Smak til med melis. Det ikke nødvendig at der er for søtt. Konsistensen skal være nesten som ferdig krem. Legg 1/3 av kremen i en skål, og hell 2/3 i kakeformen. Sett i kjøleskapet til neste lag
LAG 2: Lag sjokolademousse som anvist på pakken. Hell moussen over i kakeformen.
LAG 3: Legg av 2 oreokjeks til pynt, og knus de siste du har og rør de inn i kremen du satte til side. Smør denne ut over sjokolademoussen. Smør forsiktig, slik at ikke lagene blander seg. Del de siste kjeksene i to, og skjær de i biter og pynt kaken.
Kaken bør stå i minimum 4 timer før servering, da sjokolademoussen skal stivne.
SUPER ENKEL!!
Åå, den så god ut :3
Over til noe heeeelt annet 😉 Kan du skrive litt om treningen din og hva du spiser? Du ser helt smashing ut!!
Ser veldig god ut 😀