Barneklær: Sommerinspirasjon

Det er kun en uke igjen av mai, og det er endelig “lov” å pakke bort ullklærne. Jeg har stupt ned i eskene jeg pakket bort etter fjorårets sommerhalvår, og funnet frem mange godsaker som fortsatt skal taes i bruk. Nettbutikkene rundt om fylles med sommerklær, og jeg har allerede mange favoritter. Hus knertenogkaroline.no får dere denne uke 20 % på hele butikken med kodeord “Maitilbud”, og kan ved å bruke rabattkoden vinne et gavekort på 1000 kr. Knertenogkaroline.no trekker en tilfeldig vinner av alle som bruker koden.

Jeg har mange favoritter, og elsker å sette sammen antrekk. Her er noen av mine favoritter 🙂

Badedrakter trengs ikke bare brukes i vannet, men kan gjøre seg godt som en topp! Gjør et antrekk søtere med rysjesokker, eller tøffere med en caps.. Du kan finne skjørt HER og shorts HER.


I fjor hadde jentene to slike jumpsuits hver (kommer også som kjole). De ble brukt utrolig mye, og ble ikke pakket ned for gjennbruk, så nå venter vi på den blomstrete til begge to. Finnes for både små og store jenter.

Det begynne rå komme inn sommerklær også for de minste. Fiola har den stripete kjolen i begge fargene, og den er supersøt.  Den lyseblå dongri romperen er også nydelig! Linus skal få utvide garderoben sin med alle plaggene til venstre til vi skl på ferie. Sannelig flyr tiden, og det er bare 4 uker til vi reiser til Hellas. Stort utvalg i solhatt. Med solskjerming HER vanlig HER og HER


Mange flotte T-skjorter til guttaboys, og de kan man ikke ha for mange av. Her er det T-skjorter som er tingen for tiden!


Vi elsker disse nattisene!

Rabattkoden skrives inn på side to i bestillingen, og frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du bestiller (gratis ved henting). Du er automatisk med i konkurransen når du bestiller varer med kodeord “maitilbud”. . Som oftest har jeg varene i postkassen dagen etter bestilling, og av og til etter to dager. Super rask levering! Rabattkoden varer til og med onsdag 26 mai.

Happy shopping, Klem Rachel 🙂
 

Siste innlegg