..det er LITT lov, av og til!

Noen morgene er ekstra gode. Spesielt de dagene sola sniker seg inn under persiennene, ogman kan ligge litt lengre.. Foreløbig er det ikke mange slike dager, men når de er her, tar vi godt vare på dem. Noe av det som er så deilig med å ha så mange barn, er disse morgenene. Det deilige kaoset når alle skal sitte her eller der, småkranglingen over å kose mest med mammsen eller Linus, og latteren når de hopper i senga, selv om de vet det ikke er lov.. Slike morgener er det litt lov. Litt lov til å hoppe i senga, tulle litt ekstra og bruke litt mer tid på å starte dagen. Det er lov inn i mellom for å skape litt andre minner, og det er utrolig hva slike stunder gjør med barna.  “mamma, huske du da vi hoppa i senga da?”, sier Filip en morgen, og fniser. “Det e jo egentlig ikke lov det!!”.


Kosestund med barna, som i dette innlegget har på seg nattøy fra norske Lilleba og Herremann.

Lilleba & Herremann er en liten norsk nisje bedrift som lager nattøy, koseklær og sengetøy. Klærne blir laget av ren bambus viskose og bomull, med minst mulig sømmer og stikkende etiketter. De tilbyr klær til hele familien, og har som mål og intrigere miljøvennlige og bærekraftige løsninger i alle deler av sin forretningsmodell. 


Guttaboys har samme mønster, men tre ulike modeller. Filip har todelt sett (30 %), Linus har heldrakt (30 %), mens pappsen har superkul pysjbukse! Denne er forresten en PERFEKT gave til far i huset. De er sinnsykt fine på (baggy stil), og er veldig behagelige. Dette er Robins andre bukse, og de er nr 1 favoritt koseplagg..! Sjekk ut DENNE buksa til herre. Den brune er nesten lik i form som på bildene her. . . ! KNALLFIN!


Filip i “Arnulf” pysj


Gutta Krutt <3


Lilja kom hjem etter en liten tur ut med Robin, og vips så hadde de tatt hull i ørene, noe som var veldig stas! Hun hadde fått gavekort av fadderen sin, Sonja, til 4 års dagen sin, men turte ikke gjøre det. Nå var det på eget initiativ at hun ville gjøre det før hun ble 5 år..!

Denne frøkna synes det var helt topp med ny kjole, som kunne brukes dag og natt.
 

Lilleba er i våre hjerter, og anbefales så absolutt.

//i samarbeid med lilleba.no//

Siste innlegg