Den moderne “barnevakt”..

For noen uker siden skrev jeg om tjenesten SF-Kids som er en app man kan laste ned på lik linje som NRK super og netflix. Dette er en app hvor barna kan se sine TV-favoritter og serier, og som også kan sees offline. Appen er lett å bruke både for store og små, og har innstillinger som gjør det enkelt å kontrollere barna på tidsbruk og hva de får se på. Tjenesten kan prøves ut gratis HER.

Vi har nå testet ut SF-kids i en god stund, og barna synes det er helt topp. De får tilgang med egen bruker, og vi har foreløpig ikke satt noen begrensning på hva eller hvor lenge de får se. Som regel er det før barnehagen, mens jeg steller de to minste, at de får se på, eller mens jeg lager middag. Denne appen har åpnet dørene for flere nye serier som vi ikke har sett så mye på tidligere, og vi ser nå veldig godt at forskjellen mellom 3 og 4 år er ganske stor når det kommer til ønsket barne-tv. Da er det greit å ha en app som har litt av alt, hvor barna selv kan velge ut ifra enkle bilder.


Lilja og Filip er opptatt av å velge hver sin gang, slik at begge får velge. Appen kan brukes med samme bruker på flere telefoner eller nettbrett. Dette er en skattekiste full av spennende filmer og serier for både store og små barn (0-10år), med blant annet Peppa Gris, Astrid Lindgrens populære “pippi”, og “Emil i Lønneberget”, vi kan finne Peppa Gris, Tøfferudgjengen, Vennebyen, Albert Åberg, Pingu, Sammys Eventyr, Thomas Toget, Byggmester Bob, Lotta, Timmy Tid, Tre Fu Tom, Mouk, Gubben og Katten, Rorri Racerbil, Mummitrollet, og MYE mer. Det kommer fortløpende ut nye serier og episoder, slik at det alltid skal være noe nytt å se på.


Filip synes det er helt topp med Tøfferud, Brannmann Sam og Postman Pat…

 

Ungene synes det er helt topp å få en rolig stund før barnehagedagen starter. Så mens jeg lager matpakker, lufter hunden, eller steller og kler de to minste, er det supert å ha SF-Kids å se på. Ungene ordner alt selv, og vi klarer å starte dagen uten krangling og uenigheter. Det er også veldig greit å ha litt underholdning til barna før man skal stå opp, spesielt når man har barn som eropp grytidlig uansett hvilken ukedag det er.. 

Jeg synes ikke barna trenger å ha tilgang til ipad, nettbrett ol. hele tiden, så hos oss må de alltid komme å spørre før de får se Tv eller nettbrett. De får ikke lov til å se på noe som helst før klokken blir 07 om morningen, og alt skal være av når klokken er 19 på kveldstid.. 

 

Sjekk ut hvilke filmer og tv-serier du kan finne hos SF-Kids HER

Et stort pluss med denne appen i forhold til mange andre er at man kan lagre sine favoritter og se dem offline .. Perfekt til flyturer, syden, eller i bilen !

//i samarbeid med Adlink//

GOD HELG!

Rachel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg