Barneklær: Bunad og Festklær til 20 %

Midt i påskekosen er det også tid for planlegging av tiden fremmover. Vi skal bestemme oss for dåpsdato til Linus, og sette av flere dager i kalenderen til både konfirmasjon og festligheter. Barna har i de siste årene brukt bunader som farmoren dems har strikket, og Lilja ELSKER å ha på bunad. Og samtidig som jeg er i festmodus, gir jeg dere lesere 20 % på alt av festdrakter & tilbehør hos knertenogkaroline.no ved bruk av kodeord: bunad20

Hos knerten og karoline finner du bunader og festklær fra Name  It og et nytt spennende merke; World of Kids. Disse bunadene ligger litt høyere i pris, men her synes jeg det er viktig å få frem at det følger med skjorte/forkle/vest, og at bunadene virkelig er superfine. Gutte og Jenteversjon ser dere på Lilja & Filip. Guttebunaden er sååååå fin, og jeg skulle ønske de hadde akkurat denne til mannfolk!! Den er i ull, og har ekstra polstring i rumpa (skinn). Den kommer som selebukse, og med skjorte og vest. Jentebunaden kommer med skjorte, forkle og bunadkjolen.

Barna har fått prøve på seg bunader fra World of Kids, og synes det var veldig stas, spesielt når det ikke en gang var 17 mai..!

Med kodeord “bunad20” får du 20 % på alle festklær og tilbehør. Sjekk ut utvalget HER

Bunader får du fra liten til stor, og i flere varianter og fasonger.

www.knertenogkaroline.no

Kodeord skrives inn på side to i bestillingen, og frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du handler for.

Rabattkoden varer til og med onsdag 30 mars.

Vi ønsker dere en fortsatt GOD PÅSKE

Klem fra Rachel og barna 🙂

 

Siste innlegg