Gult er Kult! -Rabattkode-

Jeg har en slags vårfølelse i kroppen. Om det er fordi jeg faktisk begynner å fungere som normalt etter fødselen, og kroppen har lyst til å røre på seg, eller fordi sola begynner å varme og hestehoven dukke fram, det vet jeg ikke – men deilig er det. Påska er rett rundt hjørnet, og da passer det veldig godt å presentere noe av Reimas nyheter som du kan finne i nettbutikken petterpia.com .

15 % på ordinære varer med RABATTKODE: Rachel

Med fire barn, er det klart at det er mye klær i omløp, og med årene har jeg erfart og konkludert med hvilke merker jeg liker best. Det er langt ifra alle merkene som scorer høyt på alle plagg, men noen er jevnt over favoritter. Jeg har prøvd forksjellige typer, passformer, stoffer og materialer, og en favoritt blant uteklær er Reima. Gode gamle Reima, som stort sett alle vet om. Liljas første parkdress var herfra, og til tross for krabbing og herjing, har de holt seg, og gått i arv til Fiola. Etter to runder i barnehagen er denne fortsatt god som gull, noe som for meg sier kvalitet. Tomler opp!

Dette gjelder også regntøy. Mange produserer regntøy som er stive og vanskelige for barna å håndtere, men Reima er å anbefale også her. Jeg kan også anbefale merker som Celavi og Little Trolls of Norway som vi har prøvd de siste årene. Årets kolleksjon fra Reima er super, og Filip har fått seg GULE regnklær, noe som falt V E L D I G i smak! Øynene lyste av glede da han pakket ut “brannmann regnklærne” som han selv kaller dem..!


Nå som garderoben til flere barn skal fornyes, er det greit å få med seg litt rabatter. Nå gir petterogpia.com 15 på alle ordinære varer, også nyheter! Anbefaler veldig både regnklær og parkdresser fra Reima. Nettbutiken har også merker som Janus, Joha, Hust & Claire (magiske bambus klær!), Name It, Smallstuff, Lillelam, Melton/Mikkline, Tinkafu, Maxemilia, mfl.


Vårens glade farger!


REIMA parkdress NYHETER!

Fiola fikk seg sydvest og lave støvler.

Hun er ganske kort, og litt lavere støvler er topp til slike smårollinger som ikke er superstødig på foten, og lett mister balansen.…og det som er med yttertøy til barna er at det må vre enkelt å ta av og på. Ikke bare for oss foreldre, men også for barna. Klips, strikk, knapper og reimer må være laget slika t barna kan gjøre dette selv, og det er det hos Reima.

Her kan du finne barnas gulekule regnklær: Sydvest, votter, regnsett, støvler, lue.

KODEORD “Rachel” gir deg 15 % på ordinære varer hos petterpia.com

//i samarbeid med petterpia.com//

Klem Rachel
 

 

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg