Trygt og godt med HUG

Da Fiola ble født, skrev jeg om HUG, som er et babynest designet med mange funksjoner. HUG kan brukes som et babynest, som ammepute med avlastning til mors rygg, som beskyttelse for barnet ved samsoving, til trening når barnet skal ligge på magen og hjelpe barn til å ligge i riktig posisjon ved kolikksmerter.

Nestet er formet som en U, og finnes i blå, rosa, nøytral og i designtrekk fra Lilleba. Nå er nytt design på vei, så det er alltid mulighet til å endre farge. Det er også mulig å kjøpe til et yttertrekk som gir nestet bunn.

Vi har det med over alt i huset, og lille Linus sover godt her. . Av erfaring føler barna seg tryggere når det ligger lunt, og HUG er perfekt til dette.

Vi pleier å la han ligge lit tpå kanten av nestet når han er våken, slik at han får fulgt med litt. Det synes han er helt topp!

Foreløbig er det litt tidlig å la han øve seg på magen på nestet, men etterhvert vil vi bruke det som en støtte under armene når han ligger på magen. .

Vi er veldig fornøyd med vår HUG!

 NattaHUG fra Linus

//innlegget i samarbeid med hugshop.no// 
 

  1. Hei!
   Så nydelig Linus er 🙂 Babynest er jo genialt. Får vel kjøpe inn en HUG hvis vi får flere barn 🙂
   Jeg lurer på hvor du har kjøpt en blåe kaninen? Sønnen min har nesten en identisk bamse, men de selges ikke lengre på KID.. Trenger sårt en reservebamse som ligner 🙂
   Mvh. Silje (vært fast leser i maaange år :D)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg