Barnerom: Pink-power..!

Barnerom er en stor kategori, og ofte blir jeg sittende på instagram til langt på natt når jeg først begynner å søke på inspirasjon til barnerommet. Det finnes så uendelig mye fint, og jeg føler liksom at jeg aldri blir ferdig med rommene til ungene. Likevell begynner det å ligne på noe, selv omd et fortsatt mangler bilder på veggene og litt mer “fyll”. Mange gode planer og ideer er skrevet ned, så etterhvert vil det nok bli et skikkelig Pink-Power rom..!


Da vi tegnet og begynte å bygge huset, hadde vi to barn. Da vi flyttet inn hadde vi tre, og innen ett år etter innflyttingen hadde vi sannelig fire. Det gjorde selvfølgelig romfordelingen noe annerledes enn det vi hadde tenkt. Foreløbig har vi løst “barneromsituasjonen” med at Fiola har fått rom i lekestua – vell og mrke uten dør-, mens Filip og Lilja har sine egne rom. Linus ligger foreløbig inne hos oss, men når han skal over i større seng, er det Fiola og Lilja som skal dele rom først. Dette er noe Lilja gleder seg veldig til, og da vi skulle bytte ut sengen, var det ingen tvil om at hun skulle ha køyeseng..!

….hårpynt er perfekt pynt til barnerommet. Hårbøyler og hårspenner er det nok av, og nå til dags er de jo så fine, så det er dekor i seg selv. Vi har brukt en bokstøtte fra HM til hårbøylene, og til hårspennene har vi laget et “brett” av et lerret fra søstrene grene som vi har stiftet en stoffbit utenpå og satt fast silkebånd til tre remser, plass til mange mange spenner.

Disse bokhyllene er Liljas F A V O R I T T på rommet. Hjertehyller fra Alice & Fox kjøpt hos Jollyroom. Disse hyllene kommer tre stk samlet, og nå ligger de inne med 33 % rabatt. De finnes i hvit, rosa, blå og grønn.

Sengen er fra IKEA. Her har vi kjøpt den billigste køyesengen på markedet som kun var å kjøpe i trefarget. Lilja fikk selv velge hvilken farge senga skulle males i, og etter to kvelder var det sannelig rosalilla seng. Den totale prisen for seng og maling kom seg på 1300 kr, noe som var helt ok!

Lekekjøkken fikk Lilja til oss til jul da hun ble to år, og har vært brukt av alle barna siden da. På enden har vi skrudd fast noen knagger til smykker og den slags. Nå er det 40 % på dette kjøkkenet hos jollyroom! !  Videre er mine gamle barbiedukker brukt som pynt, da de ikke lekes spesielt mye med enda. Lilja liker å ha det ryddig, og er opptatt av at tingene hennes skal være på riktig plass.. Ellers så har hun tre store oppbevaringskasser fra ikea under sengen, hvor “rotet” blir gjemt.

..vi har dandert et teppe i underetasjen, og laget en koselig lesekrok. Her mangler vi lampe, og jeg er så ubestemmelig på hvilken vi skal velge! Teppet is enga er metervare fra stoff og stil, mens putene er fra blant annet ikea, kid interiør, hm home, og ebay.

Praktiske bokser fra søstrene grene! Disse kan romme så mangt, og vi bruker dem til barbie og dukkeklær, ting til dukkehuset som står på Fiolas rom, diverse lekemat og ferdige perlebrett..


Det er vanskelig å få et helt bilde av rommet. De er ikek spesielt store, men akkurat passe til det de trenger. De ligger på ca 7kvm. Tapeten til Lilja er fra Snedesign, og kan kjøpes blant annet HER.

Innlegget er ikke sponset, men legger ved linker for de som er interesserte.

 

Siste innlegg