Barneklær: 35 % på baby, 20 % på ALT hos knertenogkaroline..

Det er 4 uker siden Linus kom til verden, og hverdagen ble en smule forandret. Vi holder på  tilpasse oss, og bli vant til livet som firebarnsforeldre, mindre tid og mer kaos. Barna har reagert på en positiv måte, og synes det er stas å bli storebror og storesøster igjen. Den største forandringen er nok for Fiola som plutselig gikk fra å være minst og vår lille baby, til å faktisk bli storjente over natten!

Denne helga feirer vi at lillebror straks er en måned, og gir i samarbeid med knertenogkaroline.no hele 35 % på alle babyklær (kategorien 0-9 mnd) og 20 % på resterende varer i nettbutikken. Bruk kodeord Baby35 for avslag på babyklær, og kodeord Rachel20 på resterende varer.

 

Jentene har fått set like pannebånd, og Fiola har på seg en nydelig vårjakke! Håper denne også kommer i større utgave etterhvert. Foreløbig kun for de nest minste jentene. Jakken finner dere HER, og pannebåndet HER.


Denne gangen er bildene stort sett fra BABYKATEGORIEN, men det finnes så utrolig mye fint til de større barna også. Sjekk ut www.knertenogkaroline.noNettbutikken fører ogs merker som blant annet Fixoni, som har mange superdeilige plagg til de aller minste, som blant annet Linus sin jakke.

Dersom dere ønsker å bestille både fra babykategori og andre varer, må dere legge inn to ordre, og sende mail til kundeservice med ordrenummer, slik at dere slipper å betale dobbel frakt. Denne blir da trekt ifra før betalingen blir belastet deg. Frakt tilkommer på kr 59.


Happy Shopping

//samarbeid med knertenogkaroline.no//

 

Siste innlegg