Kveldens Tips: Kreative Barn!

I en vanlig hektisk hverdag, er det lett at alt blir til rutiner. Hos oss er det så vidt vi rekker å ha tid til barna, før de blir loset i seng etter middag og barne-tv.  Inn i mellom tenker jeg at jeg skulle ønske jeg kunne vært litt mer kreativ med den tiden vi faktisk får sammen. Kreativ nok til å lage flere minner og opplevelser sammen. Selv føler jeg at vi er flinke til å bruke tiden vi har med barna, men det kunne alltids blitt brukt mer riktig og fornuftig. Selv om vi klarer å lage tid til å bake boller, perle, tøyse eller lage tog bane før leggetid, er det fortsatt mye annet morsomt man kunne gjort. Ja, og spesielt i helgene. Selv om man har litt bedre tid da, er det som regel kreativiteten det stopper i. Dette har Alex og Mira gjort noe med gjennom Kreakid.no

Kreakid er en aktivitets boks som kommer en gang i måneden. Boksen inneholder to kreative prosjekter og ett eksperiment.  Alle boksene er ulike og inneholder alt man trenger, både av materiale og beskrivelse. Boksen koster 298,- i måneden (fraktfritt) og er perfekt for barn mellom 3 og 8 år.

RABATTKODE “KREAKIDVENN” gir deg 50 kr avslag på din første kreakidboks som kan bestilles HER.

Vi har testet ut JANUAR-boksen, hvor tema var SNØMANN,- og som falt i smak hos både store og små!

Tema var som sagt snømann, og med de kjente strofene fra Frost filmen “blir du med å lage snømann?”, var det to entusiastiske barn som gledet seg til dagens aktiviteter. Det var noe helt annerledes enn det vi pleide å gjøre, og det virket som at de synes det var helt topp med noe nytt. Første prosjekt vi prøvde oss på, var “DUSKESNØMANN”, som ble laget av garn og utstyr som fulgte med i kreakid-boksen. Utstyret som følger med har vi lagt i en egen boks, slik at vi kan ta det frem i en senere anledning og feks lage duskepåskekyllinger når den tid kommer!

Kreakid prosjekt nr to var “SNØMANNLAMPE“. Lilja storkoste seg med prosjektene, og har i flere dager snakket om “snømannen som lyste”, og at vi må gjøre det flere ganger. Robin som hadde sett på meg og barna mens vi holdt på med aktivitetene, bet seg merke i at de virket oppslukte og interesserte i det som skjedde og at det var aktiviteter de kom til å huske på som noe spesielt.

Stolt over sin nye snømannlampe..:!

Siste prosjekt i Januar-boksen var et eksperiment. Her skulle vi lage en “SMELTENDE SNØMANN”.

Til de av dere som følger oss på snapchat (rachelhauan) har sikkert fått med dere at vi har laget en smeltende snømann?

video:img2279

Synes du det virker spennende med slike prosjekter? Det synes vi, og anbefaler dere med barn over 3 år til å prøve!

I kreakidboksen får du også generell informasjon, fakta og kunnskap om noe som er relatert til prosjektene. Som feks SNØ.

HVORFOR bør du prøve KREAKID til dine barn?

– Med Kreakid blir det lett for barn å være kreative hjemme. Kreakid er utviklende for barnas egenskaper.

– Kreativitet gjør det lettere og morsommere for barn å lære. 

– Med Kreakid får dere muligheten til å sitte ned å lage noe gøy sammen

– Fordi kreativitet bl.a. styrker selvtillit, forbedrer finmotorikken og gjør barn leseklare

– Kreakid leveres en gang i måneden. Det betyr at du ikke trenger å planlegge eller forberede aktivitetene. Alt kommer i posten, pakket og klart. 

Få med deg rabatten på din første kreakidboks!

RABATTKODE: KREAKIDVENN

//innlegg i samarbeid med kreakid.no//

 Klem Rachel

4 kommentarer
  1. Jeg venter på en pakke i posten, for jeg vant en konkurranse 😀 Gleder meg til å sitte med jenta mi, hun elsker å være kreativ så håper denne faller i smak 😀

  2. Hei:) Hvordan gjør man det når man har 2 barn? Må man lage 2 abonnement da? Jeg prøvde å registrere meg, men fikk bare lagt til et barn. Ønsker gjerne at begge skal få:)
   Mvh Line

  3. Line Kristiansen: Hei 🙂 Man kan enten velge å la hvert barn få et prosjekt hver, eller kjøpe to pakker 🙂 uansett gratis frakt. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg