Barneklær: 50 % på en mengde varer!

Det er for tredje år på rad jeg stolt tar med meg nettbutikken www.knertenogkaroline.no videre som sponsor. Tidligere har de kun hatt Name It klær, men i løpet av 2015 har det vært flere spennende merker å finne, som blant annet Hust & Claire, Celavi, Lego, og Fixoni. 2016 blir nok et spennende år, og med rabattkoder eller gode tilbud til dere lesere en gang i måneden, samt et gravidtilbud til alle dere som enten har fått termindato eller har født, er det absolutt penger å spare, og inspirasjon å hente.

Nå som det har blitt snø i store deler av Norge, passer det veldig bra at RESTEKURVEN som inneholder varer til 50 %, er fylt opp med yttertøy. LEGO, som er et stort merke i Danmark, er kåret til testvinner i hjemlandet, og kan nå kjøpes til knallpriser i restekurva, og på bildene under kan du se hva som blant annet ligger der:

. . . . og for de som er mest opptatt av NYHETER, begynner nettbutikken å fylles med nytt! La deg inspirere! !

 

Baby NYHETER (ikke rabatt på disse, men så søøøøte!)


For de av dere som er gravide og har fått en termindato, eller har født innenfor 6 mnd, kan dere få 35 % på ALT i kategorien 0-9 mnd ved å sende mail til:

[email protected]


Kjøp antrekkene: Filip: bukse & genser, Lilja: Genser & Bukse, Fiola: Body & bukse

Sjarmtrollene mine

Rabattkode Rachel50 gjelder på varene i Rabattkurven, men du kan selvfølgelig kjøper nyheter samtidig! ! Frakt på 59 kr er fast pris uansett hvor mye du handler.

//Innlegget i samarbeid med knertenogkaroline.no//

HAPPY SHOPPING! !

 

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg