Første søndag i advent: Sverresborg Museum

Hjelpes, det er rart å tenke på at advent allerede er her. Det er bare 25 dager igjen til julaften, og startskuddet for både julevask og julebakst går nå. Noen av julegavene på den enormt lange listen vår er heldigvis kjøpt, og i skrivende stund har jeg laget min aller første porsjon med brente mandler. Å sannelig var ikke det en slager! – så oppskrift kommer i løpet av de nærmeste dagene. NAM! ! Videre skal jeg prøve meg på mange nye småsaker i år så lenge kroppen holder ut en liten stund til..!

Tidligere i dag tok vi turen til julefeiring på Sverresborg Museum. Barna synes det var storveis med julenisser og gråtass, og ikke minst å smake varme smultringer for første gang! Etterpå ble det rydding av garasje, stabling av ved, og opphenging av julebelysning utvendig og innvendig. Julestjerna har kommet opp, og det var to superstolte småtroll som la seg med hver sin adventsstake på rommet i kveld.


Bestfriends <3

– I dag var barna kledd for vinter og kaldt vær i vinterdress og vinterjakke fra Racoon Outdoor. (ikke spons, men noe utvalg på miinto)


Verdens herligste lille snuppe. . . sjarmtrollet vårt <3


BØLLA! – alle familier trenger kanskje en bølle? I hvert fall så er vi inne i en slik fase nå..! Gutten har tydeligvis ingen ører for tiden, og svarer med at han kan ikke svare fordi ørene ikke virker og at han faktisk holder på å tenke på noe annet…! Makan..!


Frøken hoppe! Hun skal hoppe over alt for tiden… !

4 kommentarer
  1. Hehehe, det høres veldig kjent ut! Vi har og en som er VELDIG 3 år..! Heldigvis har vi i disse tider kalender å lokke med dersom ørene ikke er helt på plass… 😜 veldig fine barn du har! 😊

  2. JA TAKK til oppskrift på brente mandla, OMG nå av d beste ever!! hæhæ.
   E d nå spesielt du ønske til Fiola til Jul ? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg