20 % rabatt på julekaos!

DA har vi startet julesesongen for fult, og årets andre julebord er vell overstått. Etter å ha gått i en alt for trang kjole til kulemagen i nesten to hele kvelder i edru tilstand, er det godt å tenke på at neste tilstelning ikke er før jula ringes inn. Den ringes nok inn med et brak her i heimen med 20 mann til bords og fult kjør. Uansett, det er noe jeg ser frem til, og gleder meg til å ta fatt på de koselige juleukene som venter.

I helga fikk ungene en forsmak på jula. Gjennom mitt faste samarbeid med knertenogkaroline.no har jeg bestilt juleklær til barna, og var spent på om det ble noe ut av min halvplanlakte julefotografering på hjemmebane. Fotografering ble det, og ungene var i de første 2 minuttene ganske så velvillige. Ja, så velvillige som unger da kan være på å “sitte stille” “smiiiile” og “nei nei, ikke gå, bare sitt og smil”.. Frustrasjonen trengte seg på, og kreativ som jeg var, hentet jeg julekuler, en julenisse og noen lykter. Ja, også følte jeg i gjerningsøyeblikket at det ville være superfint å få med vår firbente på samme bilde.. akk.. fire stk til å se inn i kamera uten å se ut som at de ønsket seg langt vekk, er sannelig ikke lett. I tillegg til at vi måtte jo ha stemning, så jeg kjørte i gang julemusikken. Barna ble så entusiastiske over julekulene, nisseluene, musikken og det som var, at de skulle i hvert fall ikke sitte stille… men stas, det var det!

Uansett, så ble det noen julebilder som viser noen av juleplaggene man finner hos knertenogkaroline.no

Med kodeord Rachel20 får du 20 % på HELE nettbutikken + de som handler for over 500 kr får automatisk 100 kr i gavekort som kan brukes ved neste bestilling! !


… “på loven sitter nissen” er skrudd på, og som dere ser, har vi kommet til “og han skotter og han skotter”…


Fiolas Kjole HER, Liljas kjole i både sølv og blå HER (denne koster bare 159 kr!!) ,rød strømpebukse HER, Nisselue HERFilips dress HER, Sløyfe HER, Bukseseler HER.

Julekuler er stas! Mye mer stas enn å se på mammsen som gjør seg til….!

..og i all min frustrasjon, gjorde jeg slik som de gjør.. noe de synes var veldig kult, og ville gjøre det de også! ! !


Eldstefrøkna er nok mer vant foran kamera, og vet at det ikke skal så mye til får jeg blir fornøyd.

…jul blir en ny opplevelse for denne frøkna.. En høytid jeg tror hun kommer til å ELSKE!

Det finnes også mange andre finklær hos knertenogkaroline. Nå som dere får 20 % på HELE butikken, og et gavekort dersom du handler for over 500 kr, er det jo greit å handle varene på nett, og ikke i butikk! Dressen som Filip har på seg er supergod i stoffet. Den er myk, og ikke stiv slik man ofte opplever findresser. Anbefales!

HER er et godt kjoleutvalg fra nettbutikken

HER er dress til større gutter + bukse, denne sløyfa er supersøt! – her er ale sløyfer.

 

KODEORD Rachel20

Frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du handler for.

Varene kommer veldig raskt, og husk at plaggene kan finnes i flere farger selv om bildet kun viser en farge.

//innlegg i samarbeid med knertenogkaroline.no//

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg