God Søndag!

Noen dager fyller energilagrene mer enn andre. Noen dager får meg til å smile litt ekstra, og gjør at jeg har litt bedre samvittighet enn andre dager. Når det kommer til helga, er det de dagene vi tar oss tid til å ikke gjøre noe spesielt, som er de dagene vi får mest ut av. De dagene vi ikke har planlagt noe, og tar ting som dem kommer, er ofte de dagene vi gjør mest. Som for eksempel i dag har vi i grunn ikke gjort noe, men likevel bakt både polarbrød og brød til barnas matpakker til kommende uke, vi har vært på tur med både refleksvest og lommelykt, vi har bygget noen reoler i kjelleren, badet i badekaret med diskolys og partystemning, sett en barnefilm og spist en restekomponert middag til barne-tv. Vi har også ordnet med bilder til bilen vi skal selge, lekt med leire, tegnet og andre småsyssler i huset. .

Bildene under er ifra forrige søndag, og absolutt en helg hvor både store og små koste seg. .

 

Jentene leter etter smådyr som har gjemt seg.. 😛

. . og mens mormor og morfar rydder i garasjen, finner vi mye morsomt å leke med. Her er det golfballer som blir brukt til puslespill på et kumlokk..

Perfekt tidsfordriv…!

…og med noen gamle gilde esker og en fotball, ble det om å gjøre å kaste ballen i eska!

…det enkle er ofte det beste – så da ble det akebrettkjøring i esker. Barna elsket selvfølgelig denne aktiviteten!


Etter en fin og innholdsrik helg, med min egen 29 årsdag på fredag, etterfulgt av en deilig familie frihelg ,har vi ladet batterier og er klare for kommende uke. Nå skal beina legges høyt og siste strikkeprosjekt finnes frem, samtidig som Robin har valgt søndagsunderholdningen. Det kom kanskje ikke som et sjokk at valget falt på fotball…

God Søndag

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg