Favoritter, Gavekort og varme høst barn! !

Med barna i barnehagen hver dag, er det klart at vi trenger skikkelige, varme og gode klær. Med tiden har jeg lært med hva som gjelder hvor, og at ikke alt nødvendigvis er like praktisk for de i barnehagen. De har ulike dager til tur, så disse dagene kjører vi ull fra topp til tå. Selv om det er mange merker som har fantastiske ullklær, er det ikke alle plaggene jeg velger å bruke på for eksempel turdager. Ofte klatrer de i trær, spiser pølse med ketchup og er en smule mer uforsiktige enn det det kanskje er på en vanlig dag i barnehagen, så her pleier jeg å velge den ulla som er litt rimeligere. Som for eksempel ull fra Name It og Celavi. Denne kan vaskes litt hardere enn mange andre ullplagg, og tåler å bli herjet litt med.

I dag er en liten oppsummering av mine favoritter hos nettbutikken knertenogkaroline.no for øyeblikket, kombinert med noen fargeklatter.

Fra og med i dag og ut onsdag får du 20 % PÅ HELE NETTBUTIKKEN ved bruk av kodeord Rachel20

 – og ved bruk av rabattkoden innen onsdag, er du med i trekningen av 3 gavekort på 1000 kr (tre vinnere) ! !


..ofte glemmer man litt hva man har i skapet, og hva man kan kombinere med. Jeg synes grått er knallfint med sennepsgult og burgunder på gutter. . . ! Et behagelig ullantrekk kan bli så mye mer bare med en gul lue eller en tøff vest.


Plaggene på bildet over er i grunn mine favoritter til lillebror i magen. . Jeg har allerede kjøpt de fleste plaggene på bildet slik at han kan ha til neste år. Altså, når han skal begynne i barnehagen. Heldrakten fra Celavi har vi både til Lilja og Fiola i fjorårets farger, og i årets farger til Fiola. Den kan brukes både som nattdrakt, som en kosedrakt alene, under utedrakten, eller i kombinasjon av andre ullprodukter fra for eksempel Name It og Celavi. Den er SUPERGOD, og perfekt å gi bort til noen som kanskje har mye klær. De er pene i designet, behagelige, supersøte og kan brukes i lang tid.


I helga har vi også hatt besøk av Ronja og nydelige Frøya ! !

Rabattkoden varer ut onsdag 28 oktober, og skrives inn på side 2 i bestillingen. Frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du han. dler for. Dersom du er gravid eller akkurat har født, kan du sende en mail til: [email protected] og få en spesial rabattkode som gir deg hele 35 % på alle varer i kategorien 0 – 9 mnd. HUSK også at dersom du bestiller innen onsdag med kodeord Rachel20, er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr (tre vinnere får gavekort).

//innlegget er i samarbeid med knertenogkaroline.no//

 

Siste innlegg