25 % på høstfavoritter hos minlilleskatt.no

Nå som de fleste høstkolleksjonene har kommet på nett, er det flott å få med seg noen rabatter på veien..! 

Barnebutikken minlilleskatt.no har vært en samarbeidspartner over lengre tid, og som jeg synes har så flotte merker i utvalget sitt. Marianne, som står bak nettbutikken, fører merker som blant annet Little Mountans, Poppy Rose, Memini, Gro Company, CelaVi, FUB, Lilleba & Herremann, MarMar Copenhagen, Okker Gokker, Soft Gallery, Rose Lille, Mini Rodini, mfl.

Fra og med 13 – 15 oktober, har minlilleskatt.no 25 % på alle CARDIGAN i nettbutikken. . Her kan du gjøre noen fantastiske kupp på årets nyheter, og varene er allerede nedpriset i nettbutikken. En cardigan kan gjøre et antrekk til så mye mer, og jeg ELSKER ulljakker til kidsa. Filip har tre av tre cardigans fra Little Mountains på bildet under, og den grønne fra Poppy Rose står høyt på ønskelista. Sammen med shortsen fra Little Mountains eller FUB, blir guttaboys både søte og tøffe!

25 % på alle cardigans til GUTT finner du HER. Noen av underdelene, samt skjortene finner du på nettbutikker som Zara, HM og Kappahl. Begge blå shortsene er å finne HER.

Lilja og Fiola har mye rosa, og det er jo ikke rart vi velger det, når det er sååå mye fint! ! Sjekk bare jakken med rysjene fra Little Mountains, eller ullskjørtet i hvitt og rosa. For ikke å snakke om ullshortsen med seler! Jeg elsker kombinasjonen med blomsterprint, og ikke minst at en strømpebukse kan gjøre et antrekk både røft, tøft og søtt ut ifra fargevalget. En god jakke må til nå som høsten og vinteren er rett rundt hjørnet, så nå kan du kapre deg dine favoritter litt billigere! 🙂


25 % på alle Cardigan til JENTE finner du HER. Her er nesten alle varene hentet fra minlilleskatt.no, med unntak av sko, strømpebuksene, smånips og buksen.

//innlegget er i samarbeid med minlilleskatt.no//

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg