Babypakke – lansering fra Rema 1000 !

Som en familie på snart seks, er det klart at vi må planlegge. Vi er ikke ekstremplanleggere, nei langt ifra, og er gjerne impulsive når sjansen byr seg, men det skal sies at uten planlegging blir det oftere “strek i regningen” og tomme bankkort før måneden er over. Vi er absolutt ikke sløsere, og har god nok inntekt til å “kjøpe det vi har lyst på”, men innenfor rimelighetens grenser. Vi er glade i å reise, og derfor flinke til å spare, og fordi vi velger å spare mye, betyr det veldig mye hva vi handler inn av matvarer – som er en stor kostnadspost for flere familier. . Ja, fordi selv om man er kjøpmann i Rema 1000, må også vi punge ut for matvarene våre.

Personlig synes jeg ikke de økonomiske forskjellene er så store fra før og etter barn, ikke enda, men at vi har lagt om økonomien mer og mer for hvert barn, er klart. Pengene skal rekke lengre og fordeles på flere. Mange nye ting skal stadig i hus, og det er et stort fokus på det å velge riktige produkter. Ja, det skal sies at jeg aldri har vært noen fanatiker eller spesielt opptatt av verken det ene eller det andre, men sannelig blir man mer og mer påvirket av denne medieverdenen, og begynner plutselig å tenke tanker som “er dette godt nok?”. Spesielt når det kommer til de små, blir vi mer opptatte av at det skal være skånsomt, naturlig, trygt og miljøvennlig. Ja, og i tillegg bør det helst ikke koste skjorta for det som føles som det mest nødvendige i en periode i livet.


Jeg får ofte spørsmål i butikken om hva man burde kjøpe av barneprodukter. “Er Rema bleiene bra nok?” . Enten om det er mødre som har prøvd å lese seg opp på nett, de helt uvitende som bare “skal ha ett eller annet som fungerer”, eller til de som går etter helt konkrete merker, sertifiseringer eller miljøkrav. Fedre kjøper ofte det de kjenner igjen fra skapet, eller det de har fått beskjed om, og dersom de har fått beskjed om å kjøpe “whipes”, uten noen mer forklarende pakningsstørrelse, farge eller type, er det ofte de velger det litt dyrere for å være sikker på at det er “godt nok” når de kommer hjem. Ofte konkluderer man på egenhånd med at det som kanskje er litt dyrere er det som er det beste, og lever i god tro med det.

 Er du usikker, kan jeg på det varmeste anbefale baby og barneproduktene fra den NYE Lev Vel-serien fra Rema 1000, som er en serie barneprodukter for både “poden og kloden”. Produktene ble lansert for knappe to uker siden, og I DAG ble Norges BESTE BABYPAKKE lansert. Babypakken fra Rema 1000 er helt GRATIS og kan bestilles HER. Babypakken, består av utvalgte produkter fra den nye Lev Vel-serien, og som du som kommende eller nybakt forelder kan prøve ut helt gratis, og hente i din nærmeste butikk. Dette gjelder for alle Rema 1000 butikker i hele Norge. PS: kan ikke bestilles før 3 mnd før babyens termin.


Produktene fra Lev Vel inneholder verken parfyme, parabener, palmeolje eller allergifremkallende stoffer. Ansvarlighet og trygghet står helt sentralt, og REMA 1000 har gjort det de aller fleste sa var umulig – mulig, nemlig å fjerne palmeolje fra alle pleieproduktene. Pleieproduktene er skånsomme og milde mot den myke babyhuden. I serien finner du sjampo, badesåpe, sinksalve, hudkrem og babyolje, i tillegg til stelleprodukter som våtservietter av 100% viskose, ammeinnlegg, bomullspinner og stellekluter. Produktene er valgt ut med omhu, og Lev Vel er en garanti for et godt kjøp, det er en forsikring om at du har gjort et etisk og ansvarlig valg og produktene er merket med alle de viktige miljømerkene.

… og som nevnt over, får vi ofte spørsmål om Rema bleiene er gode nok, og svaret er JA! Vi har aldri brukt noe annet enn Rema bleier, og etter tre barn føler jeg at jeg kan si at jeg virkelig går god for dem! Bleiene som er testvinner har blitt relansert, og kommer i fem ulike størrelser. I tillegg lanseres buksebleier i to størrelser. Bleiene har superabsorberende kjerne av mykt materiale som gjør den lett, myk og behagelig. Bleiene inneholder ikke fargestoffer, parfyme eller lotion og er både Svanemerket, FSC-merket og anbefalt av Astma- og allergiforbundet Danmark.

Når man får barn vil man ingenting annet enn å ta de aller beste valgene for minsten i familien. Rema 1000 har gjort valget enklere for flere av oss nå, og viser samtidig at det ikke trenger å være dyrt å handle, selv om de minste skal få det beste. For vår del er det ingen tvil om hva som kommer til å befinne seg i skapet i noen år fremover!

– og babypakken er bestilt..!  SÅÅÅ Enkelt..! Prøv da vell 🙂

innlegget er ikke sponset av Rema 1000

 

8 kommentarer
  1. Ble sååå glad når det nå endelig kom billig-bleier i trusebleier 😃 Vi har en stor 2,5 åring på 16-17 kg. Så vi har ikke hatt annet valg enn Libero. Har kjøpt LevVel -bleier i dag. Veldig spent på å prøve!:) Badeskummet er testet og godkjent 😉

  2. Anja: så bra at du har tatt steget med å prøve noe annet enn det du er vant til 😀 Vi har alltid brukt rema bleier, med unntak av rett etter vi kom fra syekhuset. Da brukte vi pampers, kun fordi de var bittelitt mindre enn rema sine..!

  3. De nye rema-bleiene falt ikke i god jord her i huset.. Vi syns rett og slett de ble altfor tynne, og for stive.. Så vi kommer til å fortsette å bruke Pampers!

  4. E: Hei 🙂 Så synd å høre. De skulle være like de som var tidligere, men i ny “drakt”. Jeg brukte pampers som “første bleie” til alle mine, men synes pampers luktet fort, så gikk raskt over til Rema. Enig i at pampers er myke 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg