Tiny Trolls of Norway – ny norsk design!

I dag ønsker jeg å presentere dere for Tiny Trolls of Norway, som er et nytt Norskt klesmerke for barn. Eieren bak Tiny Trolls har over 25 års erfaring innen barnehagedrift, og har med dette god erfaring med hvilke kvaliteter og egenskaper som kreves for å tilfredsstille de voksnes ogikke minst barnas behov til utendørsbekledning. Nettbutikken og en fantastisk kolleksjon ble lansert i august i år. De har en ambisjon om at deres produkter skal motivere og engasjere barn til utendørslek. De har et stort fokus på at designet skal appellere til de små så vell som foreldre, og har jobbet iherdig for å lage et design som skal være en kombinasjon av eksklusivitet, inspirasjon og lekenhet. For å kunne lage en kolleksjon som er mest mulig optimal for både de foreldrene som liker knallfarger, men også til de som liker duse farger, har de delt kolleksjonen i to, og laget to fargenyanser. “Get Urban” er kolleksjonen designet for de fargeglade, mens de duse fargene går under navnet “Back To Nature”.

Lilja har testet ut regntøy bestående av bukse og jakke, Fiola har testet regndress, og Filip har prøvd skalldress og fleeceklær. Våre erfaringer med klærne er at de holder det de lover, er gode og behagelige for barna, og ikke minst praktiske. I tillegg legger vi vekt på at de skal være enkle i bruk for barna som skal klare å ha på seg selv, og her under har vi testet og tommel opp på for eksempel glidelås, strikk under beina, knapper som er enkle å kneppe opp og igjen, klikk på buksene er enkle å åpne og lukke, samt at jeg synes det er så flott at det finnes en kolleksjon som finnes for både de fargeglade og de som liker det litt roligere.

En ettermiddag tok vi turen til en skog like ved oss. Her har de hengt opp tau i trærne, og vi lekte at tauene var halen på trollet. Både små og store storkoste seg, og underveis fikk vi utforsket sneglene på trærne, snakket og forklart litt rundt trollene, og at de ikke er skumle, og ikke minst plasket, rullet og lekt i de nye klærne.

I disse dager har Tiny Trolls lanseringstilbud i nettbutikken sin, hvor de 200 første bestillingene får en gratis bok om “Trollenes Verden”, som er produsert og laget for historien bak Tiny Trolls, samt at man får et valgfritt par regnvotter (verdi 229kr) dersom man kjøper en regndress eller regnsett, og et valgfritt microfleece sett ved kjøp av skalldress.

Tiny Trolls har størrelser opp til 8 år, hvor regntøy som todelt sett er fra 4 – 8 år, og regndress fra 86 til 98.

Skalldressen går hele veien fra str 86 – 8 år. I kolleksjonen finner du også NYDELIGE vinterdresser og fleece, så de anbefaler jeg å ta en titt på. Ellers finner du fargeutvalget på regntøy og skalldresser nederst i innlegget.

I dag ble det bursdagsfeiring på Voll Gård. Ungene fikk ri på hest, hoppe i høyet, se på dyrene på gården, og ikke minst spise kake…! Flere bilder fra dagen kommer senere. Jeg må bare ha noen godkjenninger fra andres foreldre 🙂

Filip hadde på skalldrakten sin, med microfleece under. Perfekt til utelek, og jeg synes designet er sååå fint. Akkurat passe med farger, fine fargekombinasjoner, og morsomme for barna. Han var meget høy i hatten der han sto på sidelinjen og skulle ri på hest, men da det ble hans tur, var det mer enn nok å bare klappe den. . . GRISEN derimot, ble han veldig fasinert over, og skulle veldig gjerne tatt han med hjem. Og da ikke som middag, men til kos!

Frøkna på bildet under utfordret seg selv, og det ble både ridning og hopping i høyet! Her har hun på seg regnbuksen sin fra Tiny Trolls, hjemmestrikket skappelgenser i største laget, skjerf fra Okker Gokker og lue fra Ebay. .  (som dere ser har vi brettet ned buksen til Lilja, rett og slett fordi den er bittelitt stor. Hun er veldig kort, og har str 104 – men den er normal i størrelsen i forhold til vanlige 4 åringer. Filip har str 92 i sin dress, og den er helt perfekt i str)

 NOE av utvalget av ytterklær hos Tiny Trolls:

Håper noen ble inspirert til å ta turen innom disse flinke flotte damene bak Tiny Trolls of Norway. Norsk Design må opp og frem, og vi har all grunn til å være stolte over å være Norsk! Det finnes så utrolig mange flinke norske designere, og det er ingen hemmelighet at det er flere av de Norske som også er mine og våre favoritter. . . !

Klem Rachel

 

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg