Høstklar med 25 % på ULL – NYHETER ! !

//Samarbeid med knertenogkaroline.no//

Nå som høsten er her, og ullklærne fra i fjor “heldigvis” er for små, er det med stort smil om munnen jeg endelig kan presentere høstens ull-NYHETER hos knertenogkaroline.no. Tidligere har denne  nettbutikken vært en ren Name It butikk, men fra og med nå, har de tatt inn merker som blant annet Hust & Claire, Me Too, Fixoni, CeLaVi, mfl.

I dag har vår kjære lille Fiola Sofie bursdag, og fyller 1 år, og vi feirer dagen sammen med dere, og gir dere 25 % på ALLE ULL NYHETER hos knertenogkaroline.no. Tilbudet gjelder fra og med i dag, og ut onsdag 2 september. Dette gjelder ikke bare Name it ull, men ALLE plagg under DENNE linken. . Dette er et rasende godt tilbud, og man skal lete lenge etter å få 25 % på ullnyheter så tidlig i sesongen. . . ! Nettbutikken er fylt til randen med herlige ullnyheter, så her er det bare å slå seg løs, og gjøre noen fantastiske KUPP! !

KODEORD: Ull25


Vi har så vidt fått noe av favorittulla i hus, og mer er på vei i posten. Snuppene har på seg Name It ull i ulike farger og mønstre, og årets kolleksjon byr på MYE forskjellig, og ikke minst herlige farger. .

Bursdagsbarnet <3

..lilleramp..!

…veslefrøken!


…ei blid snuppe som synes det var helt topp at mammsen var hjemme fra jobb, og at tur i skogen var neste stopp på lørdagsplanen, etterfulgt av vafler og hjemmelaget pizza.

 

Filip tester ut den radiostyrte bilen han fikk til bursdagen sin. MEGET stas…!


Ull til guttaboys fra baby til storgutt! !

Rabattkoden skrives inn på side 2 i bestillingen under oversikten over hva du har bestilt. . Frakt på kr 59 tilkommer, uansett hvor mye du handler for. Dersom du er gravid, og har fått en termindato, kan du sende mail til [email protected]rtenogkaroline.no for å få hele 35 % på hele 0-9 mnd kategorien inntil 6 måneder etter fødselen.

 

Klem Rachel  

  1. Ååå, skulle ønske de hadde litt mer igjen… 🙁 Alt jeg ønsket meg til mine to jenter var utsolgt. Så trist å se så mye fint med rabatt også er det ingenting som passer

  2. Undis: denne koden gikk ut på
   Onsdag dessverre, men følg med i morgen, da er det en av de andre faste bloggerne til knertenogkaroline som har noe på luringa 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg