Snart tid for husmorferie!

Dagene flyr avgårde, og det er straks torsdag. Det er bare EN dag igjen til jeg drar på husmorferie til Oslo for å besøke min snart høygravide søster som feirer bursdag i helga. Jeg gleder meg stort til å slappa av litt alene, og setter all min lit og “medfølelse” til Robin som tar bøtteballetten alene i helga.

Denne snuppa er straks barnehageklar, og jeg holder på å gjøre klar de siste plaggene til startdagen. Jeg har tittet på flere spennende kolleksjoner i de siste dagene, og det er SÅ MYE nydelig høstnyheter på vei inn i butikkene. Selvfølgelig har jeg mine favoritter som jeg skal dele med dere, en ikke helt enda. Fiola har på seg en fantastisk deilig sommerulldress fra woolland, som vi har brukt supermye nå i sommer, og som fortseterå følge oss ut over høsten.

… mammsen synes det er sååå stas å endelig få lage en liten topp på hodet med det lilel håret som har kommet.. fiola derimot skjønner ikke heeelt vitsen! !

Her forklarer Lilja ivrig at dette er grøtfatet til babyen hennes, og at man ikke skal ha det i munnen slik fiola akkurat gjorde. . Akk… de blir så fort store disse barna!!

LEKESTUND I #VILLARACHEL


Lilja hadde såååå lyst til å bli emd til tante Ronja i helga, men det ble det desverre ikke noe av. . men for noen helger siden var det bursdagsfeiring hos Olivia som vi var på ferie med, og det var stas!

…tøffingen <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg