Lørdagssysler ..

Det er lørdag, og fridag. Vi har blitt velsignet med oppholdsvær og sol de største deler av dagen, så vi har benyttet sjansen til å være ute.

Ungene er superstolte over at Roger har gravemaskinen sin i hagen vår, og er ganske så begeistret over at det er et digert hull midt i plena. . De skjønner ikke helt “hva Roger skal med hullet”, og har nok konkludert med at “det blir da sikkert noe etterhvert”. Og det blir det jo..! Etterhvert…


… det er til og med TO “græbber” til gravemaskinen..!

Det er utetid for alle mann, og selv om man er i juli, bruker vi fleeceklær og lue. Her prøver Lilja fortvilt å lære Fiola at det ikke er lov å spise stein.. !


og som dere ser er det dårlig emd sko på denne lille frøkna.. ! ! Note to self: må kjøpe sko!


… og når man har tre barn som er så små, og alle trenger litt hjelp hele tiden, er det umulig at begge foreldrene kan gjøre noe “arbeidsfornuftig”, så jeg tok med meg ungene på en aldeles liten tur rundt i nabolaget. Jeg likte dette bildet godt, og fikk en god følelse av at det er storesøster og lillebror vi har, og ikke “to som nesten er like gamle”. Lilja på tohjulssykkel som hun fikk da hun ble tre år, og Filip på balansesykkel som han fikk da han ble to år. .


..og etter litt jobbing, sykling og lek, var det tid for Liljas store høydepunkt for denne lørdagen, nemlig sjokoladekake!

Vi har hatt en super lørdag, og fått gjort mye- Vi ønsker dere alle en riktig fin lørdagskveld, og en flott søndag!

Klem fra Rachel og gjengen

 

1 kommentar
  1. Hei 🙂 Lurer på hvor jakken til storesøster er fra? Den så veldig god ut!! Og så lurer jeg på om du vil skrive mer om huset deres? Det ser så utrolig flott ut, vil gjerne hente litt inspirasjon 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg