Kveldstips: Sommersalg

Det er ikke noe nytt at butikkene har startet sommersalget, og at årets vår og sommerklær er å finne til svært reduserte priser. Jeg tipser som vanlig om sommersalget til minlilleskatt.no, en nettbutikk jeg synes er veldig flott og har mange herlige barnemerker, ikke minst den flotte dama bak nettbutikken, Marianne.

Med tre barn, er det ikke til å legge skjul på at det går litt penger til klær. Spesielt når de er i en aldersgruppe hvor de vokser mye, søler og griser mye, og ikke minst leker, rusjer, klatrer og faller mye. Det vil si at for de som tror det bare er å “arve” klær, for å spare penger, så er det ikke “bare” å gjøre det.. fordi klærne er faktisk oppbrukte. Ja, ikke alle klærne da, selvfølgelig, men poenget er at ihvertfall jeg handler en del på salget, for å ha til neste år.. + at jeg prøver å tenke litt fremmover til bursdager og andre “gave dryss”. Det er jo ikke bare sommervarer man finner på salget, så det er fult mulig å finne feks ulltøy. Little Mountains har jeg snakekt varmt om tidligere, og er stor entusiast og bruker av dette merket, som du finner hos minlilleskatt.no


Fra og med i dag kom enda mer på 50 % salg, og på søndag 12.07 settes alt fra Soft Gallery og Christina Rohde ned til 50% !

Fiola har på seg sin absolutte favoritt sommerdragt i år fra Little Mountains.

Denne er på salget til 50 %, og kan finnes HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg