Greece:Paros: Roadtrip

Det å være tre uker på samme plass, kan fort bli kjedelig. For å slippe unna rastløsheten, og ikke minst utforske plassen vi er på, leide vi oss en jeep, og cruiset rundt på øya. Vi anbefaler å leie en åpen bil, da man får en mer “tur” følelse, og føler man får oppleve mer. Vi kjørte innnom nesten alle strendene på kartet (det var ikke såå mange og øya er ikke så stor), og fant flere perler. Dene ene het Faragas. Her måtte man kjøre langt inn mellom krattskog og humpete vei, og da vi kom frem,åpnet det seg en fantastisk plass.

Et flott barområde, hvor gutta raskt inntok plassene sine..

S K Å L

…solsenger og palmesus er helt greit! Stranden med langgrunt vann rett nedenfor, og mange flotte båter lå utenfor til anker. .


på baksiden av baren, var det store puter man kunne slappe av i. Bara elsket dem, og det ble sannelig en liten dupp, før vi bevegde oss til neste plass.

Etter en liten kjøretur, stoppet vi på en ny strand, Golden Beach. dette var også en flott plass, og perfekt til de som ønsker å kaite. Det var litt mer vind her enn de andre plassene, med absolutt verdt turen. Veldig god mat i restauranten..

Fine gravide Ronja koste seg i varmen . . . <3

..pappsen & fiola ..

Etter nok en lite kjøretur, stoppet vi ved en plass som heter Logaras. Her var det restauranter, en liten havn og noen lokale butikker. Ja, og et lekestativ som barna selvfølgelig måtte teste ut..!


På slutten av bilturen, kjørte vi på toppen av et fjell. Her fikk vi se ut over hele øya, men uheldig for oss var det veldig tåkete og kaldt på toppen. Turen gikk videre til Noussa, hvor vi spiste en lett gyros til middag,før bilene måtte leveres, og vi var klare for en voksenkveld med vin og skravling.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg