Yacht – life = JA TAKK!

Man skulle kanksje tro at det blir kjkedelig å være på samme plass med unger i hele tre uker, og det kan jeg nok si meg enig i, så fremt man ikke klarer å underholde seg selv litt, og finne på noe. Vi er glade i å ta det med ro når vi først er på ferie, men det betyr så absolutt ikke at vi ikke finner på ting. heldig for oss har søskenbarnet til mamma, Jørgen, en båt liggende på Paros, som vi var så heldig å få bli med to av dagene. Vi fikk sett det eksotiske og idylliske Paros fra sjøsiden, noe som er fantastisk flott.

(Vi tok turen til noen små øyer rett utenfor Paros, som heter Tigiani).Lunsj må man ha, og det ble deilig lunsj med gresk salat, skinke, melon og gode oster. . og litt bobbler i glasset! !

Fiola storkoste seg på båt, og det var null problem å ha med verken henne eller de to andre. Vi hadde med vogn om bord, og hadde tatt forhåndsregler med barna. Reglene var satt allerede før vi gikk om bord, og de respekterte dem hele turen.


Filip speider etter sjørøverbåter…!

….og Lilja synes den dunken der gikk rimelig kjapt unna! :O


koser seg på dekk <3

..og en powernap er jo ikke så dumt akkurat her?


..det fødte bådfører!Båtførerbeviset neste stopp! ?


På kvelden ble det gourmedmat fra det greske kjøkkenet. Jørgen hadde ordnet det slik at restauranten ordnet mange forskjellige retter som ble satt på bordet, slik at alle fikk smake litt forskjellig. En genial måte å smake ting an egentlig ikke pleier å spise eller ikke tørr å bestille seg selv. En veldig spennende måte å spise på, og ikke minst en utfordring for smaksløkene. Anbefaler dere å gjøre slik hvis dere er en større gruppe. Vi var rundt 20 stk da vi gjorde dette (inkl 7 barn)

…Lillebror Håkon med søstrene sine 😀


Me and the kids <3

Kveldskos i kveldssola med denne solstrålen


..nok en fantastisk dag i vakre Hellas, og med utgangspunkt i fiskelandsbyen Noussa på Paros.

Siste innlegg