Ferietid: another day in Greece

Med varme solfylte dager på Paros, har barna kost seg veldig, og skapt mange gode minner. De har blant annet besluttet å kalle hotellet for “hjemme” og der vi bor i Norge, for “der vi bodde før”. Skuffelsen blir noks tor den dagen vi faktisk skal reise, og både strand og badeleker må overlates til noen andre. Foreløbig er det lenge til, og foreldrene mine og Håkon har akkurat kommet. Barna er i ekstase over å ha både besteforeldre, OG onkel og tante med på ferie, i tillegg til å ha venninnene sine Alicia og Olivia. Luksus!


Storjentene er klare for middagstid, og nye smaksutfordringer. .

…her synges det kapteinsabeltann for full hals (..lukker du øynene, så kan du kanskje høre henne?!?):P


Denne sjarmisen tar både store og små damer med storm her nede.. Han er så supersøt når han kommer ut fra badet med nyordnet hår, og løper opp til tante Ronja og onkel Håkon for å få bekreftelsen han ønsker .. “oii, så kul du va”!

Dette firkløveret har det helt topp, og Filip har lagt sin kjærlighet på størstejenta Alicia. Han spørr etter henne me en gang han våkner, og kan nesten ikke dra på stranda uten å vite hvor hun er. . og vet jeg ikke hvor hun er, så blir han nesten litt irritert 😛 “åhh, mamma”, så går han å finner ut av det selv 😛

…denne kjekkasen er min sin <3


..og det er han her også! Tøffest i gata til tider, og like kjekk som pappa..!

Bilde 1: shorts fra HM, Skjorte fra Wheat. Bilde2: Shorts og pique fra Kappahl Hamptons. Bilde 3: shorts fra Kappahl, skjorte fra Tommy Hilfiger (gave fra mormoren)


…og selv om Filip er den eneste gutten, og får kjøre sololøp som tøffing, er det to smårips til som også vil tøffe seg litt inn i mellom. Selv om det er mest stas med blomster, kjoler, blonder og like sko, så trår de til med “yo yo, hey you” inn i mellom, og legger armene i kors..

(..ps. innleggene er skrevet mens vi var på ferie, men har ikek fått postet dem da jeg ikke har hatt nett, så akkurat nå har vi rukket å komme hjem til Norge!)

Siste innlegg