Familietid

Etter min første jobbuke verker kroppen etter både søvn, mat og kos, men det er selvfølgelig ikke tid til å ligge på latsiden. vell hjemme sent fredag ble det intensiv kos og lek med barna, før de stupte i seng. Lørdag morgen var det bare å ta på seg smilet og komme seg på jobb. Og dagen ble knall. Med duskregn og sol omhverandre, solgte vi jordbær i bøtter og spann, og kunne godte oss med størst økning i midtnorge hittil denne uken. Jeg klappet meg selv på skulderen da jeg gikk hjem 10 timer senere. Med speltlompepizza på menyen til de voksne og gourmetpizza på de små, ble det tid til litt familiekos, før Robin tok over stafettpinnen og dro på jobb for å begynne å telle butikk. En av årets to varetellinger sto for tur, og vi hadde alt begynt å telle timer til søndagens telling var over. Søndag kom brått, og 2/3 av barna ble plassert hos mormoren sin. Lilja, som er Rema 1000 entusiast, ville være med på varetelling, så hun ble med. Med et effektivt varetellingslag og rutinerte ansatte, kom vi i mål til planlagt tid, og kunne tilbringe de siste timene av søndagen med barna.

Lilja puslet, Fiola saboterte, og Filip tok en høneblund i kledd sine nye UV klær som han ikke vil ta av seg…

Inn i mellom jobblivet, har vi en “treningsentusiast” her i huset som minner oss på at det ikke går an å ligge på latsiden. . sjekk ut DENNE videoen om du lurer på hva vi eeegentlig driver med…

…og denne snuppa er overivrig på mat, og miner oss på at man også må spise. Det ser ut til at denne frøkna også blir et “benkebarn”, og har alt begynt å leve i sunere baner med salat på menyen (..det var en tull..)

Helga er straks over, og selv om den forsvant litt før den kom, føler jeg at vi har rukket å fått noe ut av den likevell. Neste uke byr på spennende gjøremål, og nedtellingen til årets sydetur har begynt. 13 dager til avreise, og før den tid skal mye gjøres.

I’ll keep you posted,

Rachel

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg