Første dag i et fortsettende kapittel..!

Da var permisjonslivet over for denne gangen, og jeg har børstet støvet av Rema 1000 uniformen min igjen. Etter 8 fine og innholdsrike måneder hjemme med Fiola, er jeg nå så klar som jeg kanskje kan bli på å komme tilbake i jobb igjen. Det er vemodig å ikke skulle kose meg sammen med lillemor på dagtid lengre, og ikke ta del i de store skrittene som skjer i denne alderen, men samtidig unnner jeg pappsen disse øyeblikkene. Både jeg og Robin er klare for våre “nye” roller, og jeg har funnet mine lysglimt som gir meg påfyll og pågangsmot til å ta fatt på arbeidslivet.

Jeg elsker jobben min, og jeg må si “its good to be back”. Det er en deilig følelse når kunde etter kunde gratulerer deg med å komme tilbake på jobb, og er genuint interessert i hvordan det går, og hvordan man har hatt det. De spørr hvordan barna har det, og hvor gamle de har blitt. . . Det gir meg påfyll å høre at jeg har vært savnet, og at kundene setter pris på at jeg er tilbake. Jeg synes det er så stas å snakke med de faste kundene som jeg kjenner så godt, og høre hvorda de har hatt det siden sist, og ikke minst fortelle dem at det så hyggelig at de fortsatt er her hoss oss. Noen har jeg jo møtt på når jeg har jobbet gjennom permisjonen, mens andre har “levd et helt liv” på de månedene jeg har vært borte. Noen har fått barn eller blitt gravide, noen har tatt av eller gått opp i vekt, noen har de samme problemene som før, mens andre har noe de vil skryte over eller trenger å fortelle. Noen spør om de samme tingene som tidligere, sier det samme som før, eller spiser det samme til tirsdagsmiddag som tidligere. Noen har flyttet og kommet tilbake, andre er bare på besøk, mens noen kommer bare for å hilse på. Noen kommer for å inspisere, prate, le eller klage, mens andre kommer fordi de er sultne, tørste eller har lyst på noe godt. Vi har dem alle sammen, og det er sååå deilig å få alle inntrykkene, samtalene, smilene, skjennepreknene og ikke minst alle “hei” ene.

Jeg gleder meg til en sommer, høst og vinter på jobb, og ikke minst til å være i jobb samtidig som Robin. Jeg gleder meg til å føle at jeg betyr litt mer enn å bare være “mamma Rachel” (..selv om det er den beste tittelen(og oppgaven) i verden). Jeg gleder meg til å nå omsetningsmål, knuse gamle rekorder og finne på nye sprell. Jeg gleder meg til en sommer med et ekstremsalg av vannmelon, is og grillmat, og en skolestartkampanje som skal selge til gull.Jeg gleder meg til en høst med en fruktavdeling bugnende i norske råvarer på sitt beste, og en stemningsfylt juletid. Det er SÅ mye å glede seg til.

I’ll keep you posted..!

Henda i været for at mammsen skal på jobb, og har mer energi til barna når hun kommer hjem igjen..!

6 kommentarer

Siste innlegg