Inspirasjon til barnas BADEMOTE

Det er ferietid rett rundt hjørnet, og butikkene bugner av fargefylt badetøy. De små har snart mer enn oss voksne å velge i, og dersom man tar et dypdykk ned i badetøy-kategorien, finner man M Y E fint! Jeg fant badetøy fra flere merker jeg ikke tenkte over hadde feks UV drakter til barn, og har enda ikke klart å velge hva jeg skal bestille til barna til sommeren. 

Denne gangen har jeg ikke lagt med link til hvert og ett plagg, da det var utrolig mange, men jeg har funnet badetøyet på blant annet disse sidene: Jollyroom.no, lekmer.no, miniature.dk, hm.no, cubus.no, lindex.no, kappahl.no, zalando.no, zunblock.no og nameit.no.


Jeg likte spesielt godt genser/overdelen i midten fra Pampolina. De har supermye fint til jenter.

På bildet under finner dere denne UV drakten fra Reima som var veldig fin..

Supersøte badetruser fra Mini A Ture, Fargefylte solhatter og matchende dragter og skjorter fra Molo, og sommerlig pynt fra HM.

 

Er er noen av gutte-favorittene mine. Jeg elsker farge til Reima, og Hummel, og synes  Mini A Ture har supersøte shortser til guttene også.

 ..har du unger som er veldig glad i print på klærne, skal man ikke lete lenge før man finner sin favoritt på badedrakten eller badeshortsen. shortsen i midten med blomster fra ONeil er en favoritt!

Håper dere ble sommerinspirert!

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg