..formiddagsidyll!

Det er dagen før den store 17 mai feiringen. Skjortene ligger knøvlet i tørketrommelen, og bunadsoene er småskittne etter forrige helgs konfirmasjonsfeiring. Jeg har enda ikke tenkt på hva jeg skal ha på meg i morgen, og gruer meg til å komme frem til noe fornuftig “utenåfrysesepentutogfølesegbrai-antrekk”. Bunaden jeg fikk i konfirmasjonsgave for snart 13 år siden og x antall kilo (..og barn) har jeg ikke turt å ta frem på flere år, og 2015 er heller ikke året for slike nederlag. Morgendagen taes som den kommer, men en ting er sikkert, og det er at det er to småtroll i etasjen under som gleder seg vilt til å få på seg finstasen, spise is, og ikke minst, ROPE HURRA!!

Dagen i dag har vi brukt til å jobbe i kjelleren, og vi nærmer oss sakte men sikkert en tilnærmet ferdig etasje. Vi har montert flatpakke etter flatpakke fra Ikea, og til tross for at pengene flyger ut vinduet, er vi ved godt mot, og ser enden av dette prosjektet. Ungene har storkost seg som “skrumestere”, og har tatt oppgavene meget alvorlig. Det er absolutt ingen rom for avslapping, og det småkjeftes dersom mammsen og pappsen ikke er effektive nok. Selv har de fått ut energi ved å hoppe på kua. Den berømpte hoppekua (..og grisen), brukes flittig innendørs, og er nok en av de lekene de bruker mest. Tante Ronja gjorde et godt kjøp da disse lå under juletreet for to år siden..!
Ønsker dere alle en riktig fin 17 mai feiring

Til Lykke Med Dagen

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra

6 kommentarer
  1. Kjøpt på Sprell i Bogstadveien, vet at det er flere butikker som har de!:)
   De er bare såååååå søte!!!<333

  2. Så klart må du bruke bunaden din! En må da ikke se på det å ikke komme inn i bunaden en hadde som 15 åring, som et nederlag….kroppen skal jo forandre seg, det er jo helt naturlig. Det hadde faktisk vært mye mer unormalt hvis du fremdeles, også etter tre svangerskap, såg ut som du var 15!! Ville du ikke syns det? Nei, prøv den på og få fagfolk til å ta mål av deg på nytt, og tilpass den slik du er nå….så kan du heller ha som et mål å halde deg der du er nå! Da har du et flott plagg hengende klart til mange anledninger! Lykke til! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg