Sommerfavoritter fra Name It

Det er under tre uker til vi reiser til varmere strøk, og vi gleder oss veldig alle mann. Sommergarderoben fylles sakte men sikkert opp, og i dag vil jeg tipse om de supersøte sommerkjolene og dragtene til Name It fra knertenogkaroline.no,  samt sommernattiser i deilige farger. Ja, selvfølgelig er det mye annet fint sommertøy også! !

Med kodeord “Rachel20” får dere 20 % på HELE nettbutikken!

Klikk HER for å komme rett til disse deilige dragtene og sommerkjolene. HER finner du rompers til smågutter, og småjenter, og HER finner du et STORT denim utvalg.

HER finner du bodyen som Fiola har på seg på bildet under. Denne er NYDELIG i begge fargene, … så vi har to av hver! 😛 HER er et generelt godt utvalg av bodyer til de minste og de litt større barna.

Ungene ELSKET disse nattisene, og Filip ble selvfølgelig i ekstase over å ha biler..! Lilja synes det var litt “kult” å være “rampejenta” som det sto på hennesnattis..Vi har de to forskjellige jentemodellene, og guttemodellen med minst biler. Den siste kommer i hus om litt. Disse var helt supre, og midt i blinken til varme unger, varme netter eller en lett dragt på sommern. Kan fint brukes som det!

..og sjekk alle disse råtøffe tskjortene og shortsene til guttaboys! Knallfarger til sommeren er kult, og vi satser på en fargeglad sommer i vente! Sjekk ut om det finnes flere farger på tskjortene, de fleste har valgalternativer i menyen..!HER kan du finne massevis av shortser.

KODEORD: Rachel20

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg