Påskeklar med knertenogkaroline.no

//annonse//

Det er sikkert flere enn meg som har startet påska, og har planer om å kose seg hjemme eller på hytta i noen dager, før arbeidsdagen braker løs igjen. Hos oss er det barnehagefri, så mens pappsen jobber, blir det småsyssling på oss her hjemme, før vi setter kursen mot hytta og Åsenfjorden. Planen  de nærmeste dagene er å implementere en påskestemning hos barna, fylle fryseren med noe godt, og lese en bok. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere lesere på siste del av turen til Thailand, og svippturen til London bare dager etter hjemkomst. Men, før den tid kommer et påsketilbud til dere fra knertenogkaroline.no . Fra og med i dag, og frem til onsdag 01.04 kl 00:00 får dere 20 % på hele nettbutikken ved bruk av kodeord Rachel20. Denne skrives inn på side 2 i bestillingen.

Lilja har på seg Domine jakke, Babina bukse og Moppy Kids Pannebånd.

Fiola har på seg Fiona body str 80. Hårbåndet er fra en bod i bangkok…

Jentene i nye klær fra Name It, i friske, herlige farger ! !

Det er UTROLIG mange herlige farger nå. Elsker korall, lys lilla og pastellgrønn <3


Vi har såsmått begynt å pynte litt til påske med det som barna har laget i barnehagen. I de kommende dagene skal vi prøve oss på å male egg, og lage små kyllinger..

Fiola begynner å ha en god knippe Name It bodyer. De er utrolig myke, og holder godt. Tjukkebolla vår har alt begyt å bruke 74, noe de to andre ikke gjorde før de ble nærmere ett år..! Fiola er nå 7 måneder, og jeg synes nesten det var som i går hun ble født.. Tiden går så alt for fort..! – og for de av der som er gravide, kan dere sende en mail til [email protected] og få en rabattkode som gir deg 35 % på hele babykolleksjonen til fritt antall bruk innen seks mnd etter fødselen. DET kan jo komme godt med!

…og alltid såå mye søtt til både jente og gutt. Husk at de fleste plaggene kommer i flere farger, så det er lurt å klikke seg inn på plaggene. Jeg synes ofte de fargene som “ikke vises” er de fineste..! Plagene er behagelige og bevegelig!

Happy Shopping! Og HUSK å meld deg på i konkurransen om TRE PÅSKEEGG til en verdi av 500 kr per stk på facebooksidene til knertenogkaroline. Rabattkoden “Rachel20” varer frem til Onsdag 01 april, og skrives inn på side 2 i bestillingen. Frakt på 59kr tilkommer uansett hvor mye du handler.

GOD PÅSKE fra alle her i huset

//Annonse//

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg