Fri? Syk? What Ever – vi vasker!

Det begynner endelig å bli roligere tider her i huset, og jeg er fast bestemt på å benytte den siste delen av permisjonstilværelsen på best mulig måte for Fiola og meg. Med noen arbeidsfulle uker bak meg, inkludert julerush, er det endelig tid for å tilbrige noen dager i #villarachel, uten å egentlig gjøre noe. Ihvertfall så var planen at vi ikke skulle gjøre noe. Bare kose oss vi to.. . . . men som dere sikkert vet så er disse barna uforutsigbare, og spesielt med tre barn, så er det ikke alltid at dagene blir slik man egentlig hadde planlagt dem. . .så vi fikk et bonusbarn hjemme. Lilja hadde feber og var i dårlig form, så hun fikk bli hjemme med oss. Til hennes store begeistrig!

. . . og med paracett i systmet, ble det liv i heimen.

Lilja ville gjøre noe. “Mamma, kan vi ikke lag nå da? Kan vi perle? Kan vi tegne? eller kanskje vi kan hold på med leire? Kan vi ikke dans litt da? eller kanskje vi ska turn?”. . og i frykt om at denne ungen kom til å finne på noe annet srell, så måtte jeg finne på noe lurt. . og siden produkttesting sto for tur, så ble det nettopp det som ble formiddagens aktivitet. – og mammsen synes selvfølgelig det er helt OK at barna er entusiastiske ovenfor vasking og rengjøring!- 

Med vårsola skinnende inn i huset var det ikke til å unngå å se at både det ene og andre kunne trengt seg en vask. Og med kjøkkenskapet spekket full med nye vaskemidler fra Better Life, var det i grunn bare å sette i gang med regjøringen. Better Life er en Amerikansk produsent av økologiske rengjøringsmidler som selger ekstremt bra i USA. (dere kan se en presentasjon av produktet her). Presentasjonen viser til gode bakterielle resultater, og som samtidig er ufarlig for helse og miljø. Better Life har utviklet planteavledede produkter uten kompromisser. Alle Better Life sine produkter er trygge for mennesker og dyr, trygt for overflater i hjemmet og trygg for miljøet. Better Life lanserer aldri et produkt med mindre det kan møte eller overgå ytelsen satt av tilsvarende produkter. Better Lifes beste måte å måle sin verdi, er gjennom å levere til deres løfter og overgå kunders forventninger ved bruk.

..og på grunnlag av en god visjon og min nysgjerrighet valgte vi å teste Better Life – noe jeg er veldig glad for at vi gjorde! 

Alle varene og mer til kan bestilles på deres hjemmesider www.gacella.no, som har en flott nettbutikk.


Med tre små unger i huset tenker jeg mer og mer på sikkerhet. Jeg har selvfølgelig hatt en forhåpng om at “mine barn” skal være oppdragne og ikke finne på noe tull, men ut ifra dagens status i huset, så ser det ut til at jeg absolutt ikke går inn under kategorien som kategoriserer oppdragelse. . I hvertfall ikke foreløbig. Makan til ramp som Filip er til tider, skal man lete lenge etter. Og derfor har jeg også begynt å tenke åp hva jeg faktisk har i skapene. Hva om flaskene i kjøkkenskapet plutselig blir drukket av barna? Eller at barna tror det er saft eller vann og heller noe på flasken til Fiola? – så tenker kanskje mange at “ja det er jo bare å ikke oppholde slike ting slik at barn får tak i det da”, meeen det kan være enklere sagt enn gjort. For en toåring klarer faktisk å komme seg opp på benken på vaskerommet for å se i øverste hylle i skapet om det er noe morsomt å finne på.. Believe me, de får det til!

Og ut ifra at vi har testet disse produktene, kommer vi til å fortsette med å ha dem i skapet, nettopp fordi de ikke er skadelige dersom barna skal være uoppdragne eller uforsiktig om man velger å kalle det det, og fordi de faktisk fungerer på lik linje, eller bedre, enn produkter man får kjøpt i dagens dagligvarekjeder. Better Life sine produkter er et meget godt alternativ til den som ønsker å velge det mer miljøvennlige, økologiske og ikke minst sikre produktet.

Noen av de største flaskene kommer med skrukork, slik dere ser på bildet litt lengre opp i innlegget. Da medfølger det “sprutedings” (?!?). Litt vanskelig å se hva Fiola holder i hånda si, da hun var meget fornøyd og aktiv i bildeøyeblikket!

Med et hus fullt av glass og tre små barn, sier det seg selv at vi må vaske mye. . Det vises ihvertfall veldig godt når klissete barnefingre har vrært over alt! ! Så vi testet “I can see clearly, WOW” sprayen fra Better Life, og resultatene snakker for seg selv. Jeg ble ihvertfall imponert over at produkter uten giftstoffer (som det er i mange andre vaskemidler) vasker like godt som markedets regjerende produkter.

…og min småsyke lille hjelper og hennes maskott vasket lekematta med 2 am miracle – Lavendel og kamomille, som er beregnet og laget for å vaske barneprodukter som feks stellematter, bleiebøtter, sprinkelsenger, leker, bilseter, stellebord osv. “What Ever” sprayen er den som står best tilgjengelig i skapet hos oss, og denne bruker vi hele tiden.

Better Life ble etablert med mål om å skape husholdningsrengjøringsprodukter som er enestående i sikkerhet, samt uslåelig i ytelse. Better Life utvikler alle sine produkter for huset ifra bunnen, slik at Better Life kan skape de tryggeste produktene med best resultat uten kompromisser.

…samt flere produkter til hånd og hygiene finnes i nettbutikken. Håndsåpe og Kitchen Sink ble testet ut her!

Sakte men sikkert ble det hjemmekoselig her. Vi mangler mye, spesielt på veggene, men vi må nok smøre oss med tålmodighet, og satse på å vinne i lotto før vi skal kjøpe noe som helst… Det koster sannelig å bygge hus! ! Mye tid tilbringes på kjøkkenet, og jeg elsker at vi har kjøkkenøy! Bilder av kjøkkenet kommer om litt 😀

Og til slutt:

Jeg anbefaler produktene fra Better Life, og synes det er helt topp at de eksisterende merkene innefor rengjøring her i Norge får en konkurrent på verdensbasis. Selv om de koster litt mer, så er innholdet av større verdi, fordi det har kvaliteter som “giftfri”, “økologisk” og “miljøvennlig”.

 

Hva tror/synes du om slike produkter?


//annonse//

 

 

3 kommentarer
  1. Hei:)
   Hvor har du kjøpt de fine hårbåndene som Fiola har på seg i barnedåpen sin og på julekortbildene?
   Ha en fin dag, med søte småfolk:)

  2. Likte utseende på flaske skikkelig godt! Ser så mye bedre ut inni skapet/på hylla når de ser litt freshe ut! Kanskje jeg må prøve disse produktene ^^

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg