Spring L O V E

Det er kanskje vanskelig å tro at våren snart er her, men det er altså sant. Nettbutikkene fylles sakte men sikkert opp med nye kolleksjoner i vårens herlige farger. Duse pasteller går igjen i år som i fjor, noe jeg er veldig glad for. Jeg elsker pasteller, og har lagt min elsk på mint og gult. Rosa er alltid en slager, og det samme gjelder små søte shortser som kan brukes både med og uten strømpebukser. Flere av mine favorittmerker kommer med slike favoritter i år, så dere har mye å glede dere til.

I dag viser jeg dere nyheter fra Memini, som er å finne hos blant annet barnebutikken www.barnogbaby.no .

PS:Se eksklusivt tilbud på salgsvarer nederst i innlegget.

GAVEKORT: Bli med i trekningen av et gavekort på 500 kr ved å følge @barnogbaby på instagram. Vinneren trekkes når de når 1000 følgere! !

Nydelige farger. Disse blå favorittene kan jo godt brukes som penklær til 17.mai, men også som vanlige klær! Shorts og nickers er supersøtt med og uten strømpis, og er like tøft til gutt som søtt til jente. Varier med krage, hårbånd, knallfarger kombinert med det dus blå, sixpence til guttaboys, blonder til jentene. MANGE anrekk ut av få plagg!

SALGSINNSPURT:

Barnogbaby.no ønsker å gi mine lesere forsprang på salgsinnspurten, slik at dere er nå DE FØRSTE så vet at det er 3 for 2 på alle salgsprodukter. !

      Barnogbaby spanderer den billigste av tre varer . Hvis man bestiller 6, 9, 12 etc varer, så velger de til det beste for kjøper. Altså hvis du kjøper 4 produkter til kr 200 og 2 produkter til kr 100, så velger de det slik at kunden får 1 produkt til kr 100 og 1 produkt til kr 200 gratis (i stedet for begge 100kroners-produktene). For å få dette tilbudet, MÅ du betale med kort (ikke Klarna/faktura og ikke bankoverføring). I praksis betaler du for alt, men før det trekkes fra kortet, vil de tilbakeføre salgsbeløp ved behandling av ordren. Du MÅ huske å merke bestillingen sin med “3 for 2”. Selvfølgelig kan du også handle andre produkter (fullprisprodukter) i samme bestilling. 3 for 2 vil da gjelde for salgsvarene, og ikke for fullprisproduktene.

 

Siste innlegg