Ett skritt nærmere..

Det er som vanlig hektiske og kaotiske tilstader her i huset, og foreldrene mine har fått ta og føle på småbarnstilværelsen igjen. Vi bor nå under samme tak, og venter i spening på hva som vil skje førstkommende fredag. Vil vi gå helgen i møte med nøkler til vårt nye hjem, eller skal vi ta fatt på en ny uke på loftet hos foreldrene mine? Det har gått over ett år siden vi flyttet i en leilighet i huset til mamma og pappa, og lørdag i forrige uke flyttet vi inn hos dem, i påvente av ferdigstillelse av huset. Gang på gang blir overtakelsen utsatt, og vi lever i god tro om at DENNE gangen, denne fredagen, klarer de å bli ferdige. Smådetaljene skal på plass, og det er jo klart ting skal være på stell år man først har ygget drømmeboligen.

Denne uka har alt bydd på mye. Vi har blant annet vært hos Titt Melhuus Fotografene for å ta julebilder, vi har hatt en småsyk Filip hjemme, jeg har hatt min FØRSTE treningsøkt siden leeeenge før fødselenn, vi har montert sofa i #villarachel og tømt lageret på jobb for flyttekassene våre. Kveldene etter at ungene har lagt seg går med til å sortere og systematisere flyttelasset, og takk gud for at vi faktisk bor rett ved nyhuset, og at vi har foreldrene mine som gjerne sitter barnevakt.

Casper gleder seg til å flytte, og vi har bestilt oss hundeseng i stil med huset… to be continued …


 
Disse småtrollene gleder seg supermasse til å få egne rom og ikke minst til å “få tilbake” alle lekene sine.. Noen ettermiddager har vi tatt turen opp i huset, og barna har fått leke seg på rommene sine. Sakte men sikkert blir det hjemmekoselig, og vi føler at det bler mer og mer vårt. Barna har hatt mange navn å forhode seg til. De snakker både om nyhuset, gamlehuset, gamle hytta og nyhytta. Så har vi “hjem”, som har vært leiligheten vår.. S N A R T blir det #villarachel som skal kalles hjem!

Filip og Casper har begynt å bli gode venner. Her er de før barnehagen en solskinsdag i november <3 Filip er helkledd i klær fra årets Okker-Gokker kolleksjon som vi er superfan av. Jakke og lue i ull og cord bukse er topp å ha i barnehagen! Vi elsker de spisse hettene og elefantluen, og ikke mist genseren under jakken som dere ser på øverste bildet. Den er N Y D E L I G i virkeligheten . Superdeilig og anbefales !

Mamms lille godgutt <3

 

3 kommentarer
  1. Krysser fingrene for at det blir overtakelse i dag – masse, masse lykke til! Kan ikke ha vært en helt problemfri periode dette, men alt er nok verdt det til slutt!! Huset ser iallfall fantastisk fint ut!! 🙂
   Tillater meg å stille deg et spørsmål som ikke har noe med dette innlegget å gjøre, sånn egentlig. Du skriver at Filip og Casper nå er blitt gode venner, har du noen gode råd eller tips å komme med hva gjelder det å ha hund og få barn? Vi venter vår førstefødte om ca 7 uker og har en liten Jack Russell Terrier på 2 år – vi er SUPERspent på hvordan hunden vil reagere og er veldig usikre på hvordan vi skal gå frem. Greit nok så kommer man et godt stykke med sunn fornuft, men jeg er veldig mottakelig fra tips og råd fra de som har vært i samme situasjon 🙂 Blir superglad om du tar deg tid til å komme med noen – om du har!
   Klemmer fra Bergen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg