Luksustilværelse..

Storesøster i huset har snart vært hjemme fra barnehagen i en uke, noe Filip merker godt. Denne karen tar det med knusende ro at Lilja og Fiola er hjemme mens han må i barnehagen. Han har skjønt at det i grunn er litt stas å være den eneste som skal få leke og ikke minst som får sitte på med pappsen hjem i reserbilen. .. og når vi snakker om reserbil, så er dette en gammel kassebil som bråker like mye som en bil med litt mer futt i… og med en bilglad pappa, har de sannelig fått en ørliten vranglæring der 😛 Pappan ønsker seg bil, og elsker biler, så det er jo klart barna må lære litt om bil også ! ! Ungene er med på dekkskifting både vår og høst, og det pleier å være superstas å komme inn med skittne hender og si at de har skiftet dekk. Så stolte da. . *sukk* … disse skjønne barna!

Filip hadde sååå lyst til å ha med hjertebamsen i barnehgen, men der måtte mammsen sette ned foten. Denne fikk jeg til bestekompisen min på ungdomsskolen, og har fulgt meg helt siden. Nå er det desverre ikke plass til den mer, og får en ny eier gjennom Fretex, eller om noen av dere vil adoptere den ?

Da jeg ba Filip om å hente seg en bukse i skapet, kom han tilbake med en gul bukse med biler. Dette er egentlig ei nattbukse, men denne S K U L L E han absolutt ha på seg, så da gjorde vi det beste ut av det, og knallet til med gul baseballjakke fra Kappahl, og matchende buf fra Maxomorra. Jeg har ikke kjøpt mye fra maxomorra tidligere, men det er absolutt et merke for de fargeglade barn! ! Finnes blant annet hos megogmagen, guttelus og kidsaa 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg