Småungene gir deg 20 % på Molo, Joha og Celavi ! !

En av mine nye samarbeidspartnere, Småungene, kjører 20 % på yttertøy fra Molo, alle klær fra JOHA og CELAVI. Som nevnt flere ganger tidligere er je spesielt glad i ullklær til barna, og synes det er helt topp å få kjør i gang rabatter på mine favoritter. I år har jeg falt pladask for ullklærne fra Celavi, og Joha som er et vellkjent merke for mange har atter en gang levert flotte kolleksjoner. Jeg E L S K E R at ullklærne begynner å gå i retningen av valige klær, altså både fasonger og farger som passer til det man ellers har i klesskapet. Ull trenger jo ikke bare å brukes når det er kaldt ute, da ull reguleren kroppstemperaturen. Ull gir god isolasjon og eksepsjonell varme, selv når den er fuktig, og absorberer fuktighet opp til 28 % av volumet før det føles vått. Ullfibre er elastiske og holder fasongen bedre enn noen annen fiber, og krøller ikke. I tillegg er ull brannhemmende og ikke minst et fornybart materiale                                    

Småungene gir deg 20 % på yttertøy fra Molo, ull fra Joha og celavi ved bruk av kodeord:

Heivinter


Jentene mine i hver sin drakt fra Celavi. En absolutt favoritt her i huset, og brukes like godt på dagen som om natten!

Jeg elsker “blonde ulla” fra Joha. Den får ullklærne til å passe inn med det meste vi har i klesskapet, og kan like godt brukes til pent som til hverdags. Vi bruker veldig mye av heldresser til Fiola, både som nattpysj, under utedressen eller til vanlig innendørs. Veldig enkelt med tanke på bleie, da de har knapper under. Lilja er veldig glad i sine gensre og singletter fra Joha, og vi kapret oss mange da det var salg på disse sist gang. Feks DENNE heldressen fra Joha blir det kun 239 kr for med rabatten ! !

Denne ulldressen har gått i arv til alle etter Lilja, og den er absolutt å anbefale. God og myk, og ikke minst veldig varm. Vi har brukt den mye utenpå de tynne ulldressene, feks i bilstolen eller ute i vogna. Kan brukes både av jente og gutt, og er perfekt å gi til noe som feks ikke vet om de venter gutt eller jente. Fåes nå til 399kr !

Disse fra Joha var jo bare supersøte, og “litt mer med” enn den vanlige ulla. . .

Ellers mine favoritter fra Celavi, et merke jeg oppdaget i år, og som kommer til å bli fast inventar i garderoben til barna!

..og ikke minst vinterdresser fra Molo. DENNE er en favoritt, og hadde vi ikke allerede hatt vinterdresser, så hadde jeg kjøpt den! Knallfin i virkeligheten, og en dress som stikker sg ut i mengden (..synes alltid jeg leter og leter etter hvem som er mine barn når jeg skal hente dem i bhg, og alle er ute!!)


Kodeord: Heivinter

Happy Shopping! 🙂

//Sponset//

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg