Høstidyll i hagen..

Det har vært en fantastisk fin høst, og vi har brukt mye tid utendørs både etter barnehagen og i helgene. Det har selvfølgelig blitt mye jobbing med huset, og det ser ut som at barna liker denne “jobbe tilværelsen”. Da Lilja var syk her om dagen, måtte hun være med på jobb en tur, og fikk selvfølgelig energien tilbake med en gang vi satte beina innenfor dørene på Rema 1000. Dagen etter var hun i fin form og skulle i barnehagen. Da vvi nærmer oss barnehagen, kommer det fra Lilja “Mamma, æ trur æ har feber i dag også æ! Æ trur faktisk at æ må få dra på jobb istede”… Jeg måtte le litt, og tenkte med meg selv at arbeidsmoralen ihvertfall var på plass 😛

Barna elsker å ha på seg fine klær. Vi skiller klærne mellom barnehageklær og fri klær. De liker begge å ordne seg på håret, og se seg i speilet når de har pyntet seg, og synes det er veldig stas å vise seg frem….Her har Lilja Ambrosia har på seg en superdeilig genserkjole i ull fra Little Mountains, skjerf fra Wheat og strømpis fra Kappahl. Filip Valentin har på seg ullgenser fra Little Mountains som kan kjøpes HER eller HER, skjerf fra Zara, bukse fra HM og sko fra Aliexpress.

Denne fantastiske lørdagen fikk jeg og Robin 4 timers barnefri fra de to største barna, og tilbragte tiden vår blant flatpakker på ikea. Vi kjøpte nye senger til både oss og barna, resten av garderobeskapene, dører til garderobene, kommoder og mye mer. Det ble en kostbar lørdag!! Lilja og Filip fikk først bli med mormor på tur til håndtverksmessa på Dalård, og videre på shopping med onkel Håkon og tante Sandra.


Sjarmisen <3


 

1 kommentar
    1. Du verden for noen gode og fine barn dere har . Moro å lese om den fine familien din og hverdagen deres Rachel .God klem dere alle fra Kåre og meg .

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg