20 % på ÅRETS ULLnyheter fra NameIt (knertenogkaroline.no)

//knertenogkaroline.no//

I dag har jeg den gleden å presentere årets ULLklær fra Name It. Fra og med i dag og frem til onsdag 27 august (bursdagen til Filip), får dere 20 % på alt ULL hos nettbutikken knertenogkaroline.no ved bruk av kodeord: ullergull

20 % på ALT av ULL ved bruk av kodeord

ullergull

klikk HER for åkomme til ULLkategorien. Husk at det ligger flere farger under hvert plagg! !

Finn alle plaggene med hjerter og sommerfugler HER

ELSKER genseren Lilja har på seg. Den er litt tykkere enn vanlig body tykkelse. Perfekt sammen med Terry bukse. Her kommer jakken som hører til terrybuksene til jente i nettbutikken om noen få dager! Både pannebånd, ullsokker, hals og vanter er noe man trenger i barnehagen i tiden fremover!

ALLE varene med 20 % finner du HER

Lilja er ei lita jente, men vi ELSKER ullsinglettene som desverre ikke kommer i mindre enn 104. Den funger supert! !

Min lille røver fikk på seg stilongs med tog og genser med traktor i dag, og ble meget fornøyd over det. Det toppet selvfølgelig antrekket når jeg kom med en dress med enda flere traktorer på. Ja, fordi her dreier det meste seg om traktor, gravemasjon eller ting med øøøørn wroooom lyd… ! Stilongs av typen “wang” og genser av typen “willi”. Jakken er desverre fra vårkolleksjonen, og er ikke å finne i nettbutikken lengre. Matchende body med tog finner du HER, og med traktor finner du HER.

Til Filip velger jeg litt mer body, heldrakter og strømpebukser. Han er en ramp, så drar av seg sokkene og kan fort dra opp gensrene om han ikke har en dress under ytterklærne. Vi brukte Willa ulldress som barnehagedress i fjor, og det ble en suksess. Vi har valgt samme ulldress i år også, men i oppgraderte farger. låfargen er helt fantastisk, og mye finere enn på bildene.

Vi venter på TO terrydrakter til Filip i posten! Jeg er nok over gjennomsnittet interessert i ulklær, og synes det er fantastisk mye fint, så her kommer det til å fylles til randen med behagelige deilige ullklær til høst og vinter! Terrydraktene er til å anbefale, og vi har hadd maaaange! !

NYDELIGE lillafarger i årets kolleksjon. Lillafargen er fantastisk fin i virkeligheten og verdt å ha i garderoben i år! !

Både bodyer, nattpysjer og tightser i den fantastiske lillafargen med kattepuser er av typen Willi og finnes i “rullegardinen” under de varene som er helt lilla.

KODEORD: ullergull = 20 % avslag på alt ULL

Utvalget på ULL bodyer er stort, og det er fantastisk mye lekkert å velge i! !

 

KODEORDET skrives inn på side 2 i bestillingen, og frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du bestiller. Tilbudet varer helt til onsdag 27 august og så langt lageret rekker, og av erfaring så gjelder å være rask når det kommer til årets ullnyheter! ! Du kan selvfølgelig handle andre ting fra nettbutikken på samme ordre, men det blir ikke trekt rabatt fra dette. Anbefaler å ta en titt på de nye SOFTSHELL jakkene og ikke minst de superkule pannebåndene!

Spørr meg gjerne om det er varer du ikke skjønner hvor du skal finne 🙂

..og for deg som er gravid, kan du få hele 35 % på alt i kategorien 0-9 mnd ved å sende meg en mail på [email protected]

 

5 kommentarer

Siste innlegg