Bursdagsjente i hus! !

For 3 år siden ble verdens herligste lille jente født. Til tross for sin turbulente start på livet, har hun vokst seg stor og sterk, og blitt en nydelig jente med et stort hjerte. Vi er så heldige å ha fått ei jente som er glad i å vise de rundt seg at hun er glade i dem, og bryr seg, og jeg som mamma elsker å ha ei jente som ønsker å sitte inntil, kose og klemme. Lilja Ambrosia er ei lita men likevell stor jente som setter sitt preg på livet, og som har klart å finne sin plass både i barnehagen og på hjemmebane. Hun er ei fantastisk storesøster til Filip, og ei jente som aldri stopper å overraske.

Bursdagsantrekk: Kjole fra Wheat fra barn&baby, Strømpis fra knerten&karoline, Sandaler fra trendsales.no og jakke fra Kappahl.

Man blir så uendelig glad i disse barna, og det var ikke før jeg fikk barn at jeg forsto hvordan denne uadskillelige følelsen er. Barna er det beste som har hendt meg, og er nok de eneste som klarer å få frem hele følelsesregisteret på en og samme dag. De er fantastiske og overraskende, og gjør hver dag spennende, slitsom, fylt av glede og ikke minst verdifull.

I dag startet vi dagen med bursdagssang og vafler. Lilja hadde lagt frem klær kvelden før, og var overivrig på å ha på finkjole i barnehagen. Turen gikk videre til jobb, hvor Robin ventet på oss med bursdagsgaven. Jeg hadde forberedt henne på at pakken kanskje ikke var pakket inn, og da hun så sykkelen med kortet ble hun oppspilt. Hun fant bokstavene sine og navnet sitt i kortet, og skjønte at den var til henne, og ville prøve med en gang! !

Det ble barnehagedag på begge barna i dag siden dagen i dag på jobb er relativ hektisk. Det er stengt på butikken i morgen, og siden vi skulel ha selskap etter jobb, var det HEKTISK ! ! Det ble ingen tid til å tenke på verken mor eller baby, så i skrivende stund er beina lagt høyt og joggebuksa er på! Vi har hatt bursdagsselskap med familien, og i morgen er det barnebursdag på planen. Vi har bedt inn barna i vennekretsen vår, og siden det er fridag og meldt knallfint vær, blir det utebursdag med grilling og godsaker. Jeg synes kanskje det er litt tidlig å be jem barna fra barnehagen, så det får vente til neste år og nytt hus! !

Nå har snuppa endelig sovnet – høy på sukker – og rimelig klar for en ny dag og mere skøyerstreker!

Klem fra sliten mamms!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg