Rydderabatt en Go`søndag

Denne helga har vært litt utenom det vanlige. Fredag ettermiddag tok foreldrene mine med seg Lilja på hytta, så Filip har vært enebarn for kansjke første gang over to dager. Det har gjort godt for både han og oss, men det er sannelig rart å ha bare ett barn! ! Jeg og Filip startet lørdagsmorgenen tidlig som vanlig, men koste oss med frokost og barnetv i sofaen. Da klokken slo 09 var vi allerede på vei for å gjøre unna helgas gjøremål. Parkett sto på planen! Etter flere timers farting både her og der, snudde vi snuten hjemmover, og duppet noen timer, før pappsen var ferdig på jobb, og vi ar i gang med en ny runde gjøremål. Vi spiste ute, og var ikke hjemme før leggetid.  Det var en rimelig fornøyd gutt som fikk sitte mellom mamma og pappa i sofaen med en skål potetskruer før leggetid.. . og det var sannelig luksus å få ha både mamma, pappa OG potetskruene for seg selv.. !

Søndag kom, og vi hadde håpet på at Filip tok til fornuft, og sov lenge. Men det var nok litt for mye å be om! Dagen startet kjapt, og fortsatte med en deilig tur.

I dag vil jeg også tipse dere om RACHELS RYDDEKURV hos knertenogkaroline. Jeg har nemlig fått samle flere favoritter i en ryddekurv, og har den gleden av å gi dere hele FEMTI PROSENT ( 50 % ) på alt under denne kategorien. Her kan dere finne MANGE kupp, og jeg anbefaler å ta en titt om det er flere fargealternativer enn de som vises på bildene. Name it kommer ofte i flere farger, og for de av dere som ikke har så mye av mintgrønn i garderoben til barna, anbefaler jeg denne fargen. Den er supernydelig! !  – og ikke vist frem på så mange bilder, men ligger som alternativer på flere (spesielt body og bukser hos de minste).

For å utløse rabatten på 50 % skriver dere inn rabattkoden: ryddekurv , på side 2 i betalingsprosessen.

. . . med 50 % på så mye klær er det en gylden mulighet til å kjøpe inn litt bursdagsgaver til smårollinger fremover? Jeg har ihvertfall bukret opp med noe til de jeg vet jeg skal gi noe til. Jeg har også begynt å kjøpe noe til lille i magen, men siden vi ikke vet kjønnet, så er det litt vanskelig med farger..!

PS: her vil dere få knallgode ytterklær til rundt hundrelappen, så det gjelder å være rask ute! !Her har både Lilja og Filip ytterjakker fra Name It, + at Filip har jakken nederst til venstre i mørk blå og den nederst til høyre med hvit/blå striper. Knallgode collagejakker og topp til vår og sommerdager!

Flere godsaker finner dere under ryddekurva HER.

Dere kan selvfølgelig handle fra resten av nettbutikken også, og fraktprisen kommer på 59 kr uansett hvor mye du kjøper!

Flere av våre favoritter ligger i kurven, og vi er svært fornøyd med alle våre Name It klær fra knertenogkaroline. Jeg gleder meg til å få baby i hus igjen, og begynne å bruke alle disse små søte og nusselige klærne, i duse gode farger! !

Sjekk også ut NYHETENE i nettbutikken. Disse er det ikke 50 % på, men utrolig mye fint som har kommet inn. Jeg kjøpte “like” shorts og tskjorter til barna, og gjett om det var stas!! Lilja fikk to tskjorter, en i rosa og en i lilla ( den lilla er det ikke bilde av i nettbutikken, så sjekk fargen på bildet under), og Filip fikk en i mørk blå. Denne er også bare avbildet i turkise i nettbutikken, så under ser dere fargen på den som er mørkeblå. Her kan dere finne jenteshorts & gutteshortsen.

Ryddekurven med 50 % rabatt varer fra SØNDAG 25 mai til og med ONSDAG 28 mai


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg