Påskekos i Åsenfjorden

Her i åsenfjorden er det påskekos fra morgen til kveld. Med late morgener, ingen gjøremål og ingen jobb, er det topp å tilbringe tiden på hytta. Dagen i dag, påskeaften, har vi blant annet brukt til å lete etter påskeharen. Her har nemlig påskeharen vært litt over alt, og sannelig var det vanskelig å finne ut HVOR han hadde lagt ifra seg eggene sine. Vi startet letingen ved hytta, og beveget oss vidre nedover til oldemor “Beste” og ned i fjæra. Der var det ingen egg, men sannelig knekte vi koden, og fant ut at vi måtte sjekke hønsehuset. Lilja var helt enig i at kanskje påskeharen hadde sett etter vennene sine som hadde bodd i hønsehuset i sommer, og at kanskje eggene var der. Hun marsjerte bort til inngjerdingen, og hadde det helt klart på hvor hun skulle lete.

Og sannelig, så hadde påskeharen vært der…!

Det var skikkelig stas å se at det lå to STORE egg inne i hønsehuset…!!

… og inne i eggene var det masse morro! Såpebobbler, puslespill, yndlingsfilmen fra Peppa Gris, rosiner, smoothie, en boks med noen kjeks, sjokolademelk og en boks med godis. Akkurat passe, og mer enn nok til disse to små søtisene. . .

Ekstra stas var det når onkel Håkon og tante Sandra kom på besøk, og hadde ladet batteriene og var klare til å ta med seg ungene på oppdagelsestur.

Så mens lammelåret koste seg i ovnen, fløtepotetene sto klare for steking og freden hadde senket seg over hytta, benyttet vi 10 minutter i all stillhet før det brakte løs og resten av dagen gjensto.

Mammsen måtte hjelpe til meg bobbleblåsing siden Filip ikke skjønte helt greia.. det var ikke like populært å putte såpebobblene i munnen for tredje gang ! !

<3

4 kommentarer
  1. Så koselig innlegg, herlige bilder av søte barna dine. 🙂
   Ønsker deg og dine ei fin påske videre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg