Dagens Tips: Eget Design

Jeg gjennom flere måneder tipset dere om funn jeg har gjort på nettsiden Trendsales.no . I kveld vil jeg tipse dere om kategorien “Eget Design”. Under denne kategorien ligger det mange herlige produkter laget av kreative mennesker. Enten om det er ting som er sydd, strikket, snekret eller laget på en annen måte. Her finner dere ting ikke alle andre har, og til en rimelig penge. Jeg har konsentrert meg om ting til barnerommet denne gangen, litt blandet med andre ting jeg kunne tenkt meg til barnas rom, men kan med det samme anbefale å sjekke ut disse hjemmestrikkede ullvestene til 150 kr, denne supersøte posen som barna feks kan ha matpakka i de dagene de ikke MÅ ha ryggsekk, eller disse RÅKULE putene.

 

Linker: settekasse, sengesett, Sebra Kili seng i grå, gul lampe, sengesett med ugler, settekasse, knaggrekke.

Sjekk også ut disse tøffe lampene som man kan få i all verdens farger.

Og i disse babymodusdager så søker jeg en del på barneting. Nå har jeg veldig mye klær fra før, så det går i litt andre greier, som feks ting til vugga, små leker, bamser osv. . Jeg synes tingene fra Bambam, Le prince petit og Teddykompaniet er nydelige…! På trendsales kan du gjøre deg noen kupp på dine favorittmerker!

Klikk deg inn HER og se noe av utvalget på feks BamBam. De heklede søte endene finner du HER, og slangen kan finne si alle mulige farger HER.

Har du ikke brukernavn på trendsales, kan du enkelt lage deg et HER 🙂

 

Happy Shopping! 🙂

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg